Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. apríla 2024, 18:52
Čas čítania 1:00
Karolína Fejtová

Fanúšik išiel do kina na film Duna 2 až 20-krát. Teraz dostane odmenu, ktorú mu budú mnohí závidieť

Fanúšik išiel do kina na film Duna 2 až 20-krát. Teraz dostane odmenu, ktorú mu budú mnohí závidieť
FILMY A SERIÁLY DUNA DUNA 2
Uložiť Uložené

Američan dostane za svoju oddanosť sci-fi filmu bezplatné lístky do kina, nápoje, popcorn a tematický balíček s prekvapením.

Američan s prezývkou Mac je oddaným fanúšikom sci-fi série Duna. Na novinku – filmové pokračovanie Duna 2 – išiel do kina neuveriteľných 20-krát. Všimli si to dokonca aj zástupcovia filmového trháku, o ktorý sa postaral režisér Denis Villeneuve.

„Sledujeme vás a sme vašimi fanúšikmi číslo jeden. Sme ohromení vašou oddanosťou filmu Duna a radi by sme vám pomohli na vašej ceste. Čo vy na to?“ napísal oficiálny účet filmu Duna na platforme X a označil pritom profily ďalších troch spoločností – Legendary, Fandango a Regal.

Všetky tri profily reagovali v priebehu chvíle. „A čo tak desať voľných lístkov na ďalšie sledovanie filmu Duna?“ ozvala sa americká spoločnosť Fandango, ktorá sa zaoberá predajom lístkov do kín.

„Čo by to bolo za film bez popcornu? Máme pre vás desať popcornov a nápojov zadarmo,“ odpovedala zas spoločnosť Regal, ktorá prevádzkuje jednu z najväčších sietí kín v Spojených štátoch. „Pridávame balíček s prekvapením s tematikou Duny!“ dodala mediálna spoločnosť Legendary, ktorá sa produkčne podieľala na tvorbe filmu Duna.

Muž, ktorý na platforme X vystupuje pod menom batsdune, na sociálnej sieti napísal: „To je šialené.“ Poznamenal tiež, že si film pozrie 30-krát. Viacerí ľudia v tomto vlákne reagujú aj na príbeh zarytého fanúšika, ktorému gratulujú. Iní sa zdôverili, že aj oni boli v kine niekoľkokrát, a teraz takisto žiadajú odmenu.

Domov
Zdieľať
Diskusia