Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2024, 14:44
Čas čítania 2:33
Richard Balog

REFRESHNI si playlist: Vypočuj si Gunnu v tracku s Offsetom aj albumy Shimmiho a raperky Flo Milli

REFRESHNI si playlist: Vypočuj si Gunnu v tracku s Offsetom aj albumy Shimmiho a raperky Flo Milli
Zdroj: YouTube
HUDBA HUDBA POP RAP TOP HUDOBNÉ NOVINKY TÝŽDŇA
Uložiť Uložené

V posledných dňoch uzreli svetlo sveta skvelé skladby a projekty nielen v Amerike, ale aj v domácom prostredí. Skontroluj ich.

V redakcii počúvame každý deň toľko nových skladieb a ucelených projektov, že niekedy sotva počujeme jeden druhého. Od tohto týždňa sa pokúsime pravidelne zhodnotiť najlepšie single, albumy či EP-čká z predchádzajúcich siedmich dní, aby ti neušlo nič podstatné. 

Nižšie nájdeš TOP hudobné novinky od Gunnu s Offsetom, populárnej raperky Flo Milli, Shimmiho, ale chýbať nemôže ani Justin Timberlake a jeho šiesty sólový album Everything I Thought It Was.

Odporúčané
North West oznámila, že pracuje na svojom debutovom albume. Kontroverznú novinku predstavil aj Kanye West North West oznámila, že pracuje na svojom debutovom albume. Kontroverznú novinku predstavil aj Kanye West 11. marca 2024, 14:05

1. Gunna feat. Offset Prada Dem 

Gunna je po prepustení z väzby v životnej forme, o čom nás presvedčil aj vo svojom novom tracku Prada Dem, na ktorom spolupracoval s Offsetom. Šťavnatú skladbu plnú menovania high fashion značiek a luxusných produktov nájdeš neskôr na raperovom albume G5*, ktorý uzrie svetlo sveta niekedy v roku 2024. Videoklip vznikol v ikonickom obchode módneho domu Prada v New Yorku. 

2. Flo Milli Fine Ho, Stay 

Flo Milli patrí medzi najvyhľadávanejšie ženské raperky v posledných rokoch a svoju pozíciu sa pokúsi obhájiť aj novým albumom Fine Ho, Stay, ktorý vydala 15. marca na všetkých streamovacích platformách. 

24-ročná interpretka zo štátu Alabama týmto dielom ukončuje jednu etapu svojho života, pričom v trackliste nájdeš okrem iných aj hity ako Never Loose Me (aj v remixe s Cardi B a SZA) či Got The Juice. Celý album Fine Ho, Stay je dokonalou fúziou R&B, rapu a popu, ktorý ti zaručene spríjemní aj upršaný deň. 

„Na albume som pracovala uväznená tak dlho a mojím jediným cieľom bolo priniesť fanúšikom svoje najlepšie dielo a naďalej rásť ako umelkyňa. Musela som dať dokopy dievčatá na remix Never Lose Me. Neprestanem Flo Milli SHIT,“ uviedla interpretka vo vyhlásení. 

3. Don Toliver Deep In The Water

Raper Don Toliver, ktorého dostal medzi elitu Travis Scott, prežil pravdepodobne najšťastnejší týždeň vo svojom živote, keď s partnerkou Kali Uchis privítali na svete prvé spoločné dieťa, zdravého chlapca. 

Ako oslavu vydal čoskoro 30-ročný rodák z Houstonu novú skladbu s názvom Deep In The Water. Jedna z najosobnejších záležitostí v kariére interpreta dostala intímny videoklip, v ktorom sa striedajú zábery umelca v modro sfarbenej izbe a Uchis, ktorá drží v náručí novorodenca, pričom Toliver spieva refrén: „Deep in the water, far as I can see. Deep in the water, through your pregnancy.“

Interpret zároveň svojim fanúšikom sľúbil, že nový album vydá toto leto.

4. Justin Timberlake Everything I Thought It Was

Najväčší hudobný release tohto týždňa má na svedomí Justin Timberlake. Hviezdny spevák a člen chlapčenskej skupiny *NSYNC vydal svoj šiesty sólový album s názvom Everything I Thought It Was. 

Novinka obsahuje 18 skladieb a trvá skoro 80 minút, počas ktorých 43-ročný interpret predvádza všetky rokmi nadobudnuté zručnosti a odhaľuje svoje súkromie, životnú cestu aj príbeh. Album Everything I Thought It Was je perfektnou zmesou popu a tanečných rytmov, ktorý ti nedovolí vydýchnuť ani na sekundu. 

Medzi hosťami nájdeš mená ako Fireboy DML, Tobe Nwigwe a prekvapivo aj *NSYNC na skladbe Paradise. 

5. PARTYNEXTDOOR  R E A L W O M A N

Posledná zahraničná hudobná novinka, ktorá nás oslovila tento týždeň, je dielom kanadského umelca menom PARTYNEXTDOOR. 

Jeden z najlepších R&B spevákov v poslednom desaťročí potvrdil na skladbe R E A L W O M A N svoje kvality a počas približne troch minút vyznáva svoje city žene, do ktorej je bláznivo a hlboko zamilovaný. Klobúk dole. Presne takto si to predstavujeme a už sa tešíme na ďalšie novinky z portfólia etablovaného člena labelu OVO.

6. Shimmi feat. SIMILIVINLIFE  AM4 by GABRIELL

Záver zoznamu najlepších tohtotýždňových hudobných noviniek patrí slovenskému raperovi Shimmimu, ktorý vydal 15. marca nový album s názvom BENIHANA. Na projekte nájdeš 15 skladieb a zvučných hostí ako Yzomandias, Nik Tendo, Luca Brassi10x alebo SIMILIVINLIFE, s ktorým nahral singel AM4 by GABRIELL aj so sprievodným videoklipom. 

Obaja interpreti zostali verní svojmu charakteristickému prejavu a výsledkom je chytľavá záležitosť s perfektnou produkciou od Nuriho, ktorú budeme mať nepochybne v playliste dlhší čas. 

Album nájdeš na streamovacích platformách.

Odporúčané
Beyoncé pokorila ďalší rekord. Tentoraz ovládla rebríček najlepších country skladieb s hitom Texas Hold ’Em  Beyoncé pokorila ďalší rekord. Tentoraz ovládla rebríček najlepších country skladieb s hitom Texas Hold ’Em 21. februára 2024, 11:23
Domov
Zdieľať
Diskusia