Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
1. februára 2024, 17:00
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Nauč sa kroky správnej starostlivosti o pleť. Toto je skincare rutina chemičky Katky Belabánovej (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Okrem iného Katka prezradila, ako sa treba odlíčiť, svoje obľúbené produkty a aký má názor na kozmetické úpravy.

Do kresla šou Make-Up & Gossip zasadla chemička Katka Belabánová, ktorú môžeš poznať z Instagramu, kde zdieľa svoje odborné znalosti o kozmetike. Spolu s Lindou ti v tomto diele ukáže, ako sa treba správne odlíčiť, svoju step-by-step skincare rutinu a prezradí, aké chyby nerobiť pri starostlivosti o pleť.

Pred odličovaním Katka prezradila, aký je jej obľúbený produkt. Nebola to kozmetika, ale vankúš z morušového hodvábu, ktorý nedráždi pleť a je prospešný aj pre vlasy. Nasledoval krok dvojfázového čistenia pleti. Katka sa odlíčila olejom, ktorý sa postupne menil na mlieko. Linda zvolila L'Oréal dvojfázový odličovač s kyselinou hyalurónovou.

Tip: Ak zvolíš micelárku, vždy si po nej opláchni pleť vodou alebo čistiacim mliekom. Vlhčené tampóny nešúchaj drsne po tvári, ale pritlač ich na 30 sekúnd a jemne nimi masíruj pleť.

Následne prišiel na rad toner, ktorý pripraví pleť na ďalšie produkty. Katka tvrdí, že toner musí byť prvým krokom v skincare rutine. Na tonizovanú pleť si môžeš dať látkovú masku L’Oréal Paris Revitalift Clinical, ktorá ti vďaka vitamínu C rozžiari pleť. No a, samozrejme, ráno si nezabúdaj nanášať krém s SPF 50 a viac. Katka si dáva na tvár, dekolt, krk a uši Clinical denný anti-UV fluid L'Oréal Paris v množstve štvrť čajovej lyžičky.

Clinical Denný anti-UV fluid

V rámci pikošiek Katka prezradila, odkedy sa odborne venuje skincare a aký má názor na kozmetické úpravy. Ak chceš poznať jej odpoveď a posunúť svoju starostlivosť o pleť na vyššiu úroveň, zapni si najnovšiu epizódu Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia