Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
30. decembra 2023, 9:00
Čas čítania 0:47
Sponzorovaný obsah

Ukonči rok 2023 v glam štýle. Nalíč sa na silvestrovskú párty podľa Mirky Hriňákovej (MAKE-UP & GOSSIP)

VIDEO MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP REFRESHER VIDEO RUŽA PRE NEVESTU VIDEO
Uložiť Uložené

Mirka prezradila aj pozitíva a negatíva po skončení šou Ruža pre nevestu.

Do nového dielu Make-Up & Gossip zavítala Mirka Hriňáková, ktorú môžeš poznať zo šou Ruža pre nevestu. Keďže je koniec roka 2023 za rohom, Mirka ti spolu s Lindou Gunišovou ukáže žiarivý make-up look, ktorý je ideálny na silvestrovskú párty.

Pred samotným líčením Mirka prezradila, čo jej nemôže chýbať v kabelke: sypký púder, rúž a plump lesk na pery od L’Oréal. Prvým krokom k tomuto glam looku je rozjasňujúca podkladová báza, skvelý tip je Maybelline Fit Me. Na bázu si potom aplikuj ľubovoľný krycí krém, korektor L’Oréal Paris pre Than Concealer a lícenku.

Hlavný „point“ tohto make-upu sú oči, na ktoré si nanes zlaté a hnedé tiene. Tie si okrem viečok aplikuj aj pod oči. Nezabudni ani na riasenku Air Volume Mega Mascara Black od L’Oréal Paris, ktorá ti celý tento look zvýrazní. Presný postup líčenia nájdeš vo videu.

Počas líčenia Mirka odhalila „zákulisie“ svojho života po reality šou Ruža pre nevestu vrátane toho, ako sa spoznala so svojím terajším priateľom. Okrem iného debatila s Lindou o praxi na veterine, instagramových spoluprácach a vysvetlila viac o svojej duchovnej stránke. Čiže ak ťa okrem make-up tipov lákajú témy ako energie, vzácne kamene a mágia, zapni si najnovšiu epizódu Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia