Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2024 o 9:30
Čas čítania 10:49
Martin Adam Pavlík

Modelka Denisa Ryndová o vzťahu s Tomášom Le Sym: Dlho som sa tomu bránila. Nevedela som, či je to úplne chalan pre mňa (Rozhovor)

Modelka Denisa Ryndová o vzťahu s Tomášom Le Sym: Dlho som sa tomu bránila. Nevedela som, či je to úplne chalan pre mňa (Rozhovor)
Zdroj: Archív Denisy Ryndovej
ŠPORT CLASH OF THE STARS BOJOVÉ ŠPORTY DENISA RYNDOVÁ MODELING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyspovedali sme známu českú modelku a influencerku.

Jej prenikavý pohľad, krásne modré oči a dlhé ryšavé vlasy sú neprehliadnuteľné. Už ako osemnásťročná začala so súťažami krásy a potom rozbehla kariéru vo svete modelingu. Precestovala vďaka tomu viacero krajín, dnes nakrúca reklamy a hrá vo filmoch, no rozhodne nie je z cukru. Dokázala by ťa veľmi rýchlo poslať k zemi, keďže už vyše roka trénuje aj bojové športy.

Denisa Ryndová (23) sa predstavila na štvrtom turnaji českej organizácie Clash of the Stars, kde si ju mohol vidieť v netradičnom zápase 2 na 2. Spolu so speváčkou a influencerkou Kristal Shine sa v klietke pod pravidlami K1 bili so slovenskými onlyfansovými modelkami Inked Dory a Karin Pedro. Síce prehrali, no ukázali skvelý výkon a vydržali celé tri kolá.

Krátko nato začala Denisa Ryndová chodiť s promotérom organizácie Tomášom Linh Le Sym, čo mnohých zaskočilo. Inked Dory ju preto začala podpichovať. Češka ju pre trashtalk na sociálnych sieťach vyzvala na zápas a Dory jej výzvu prijala. Dvadsiateho siedmeho januára sa preto stretnú na siedmom pražskom turnaji Clashu. V rozhovore sme preberali jej návrat do klietky, prípravu na zápas, vzťah s Le Sym, ale aj modeling.


Ak ťa zaujímajú lifestylové články, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+. Budeš si môcť prečítať napríklad rozhovory s viacerými inšpiratívnymi osobnosťami zo Slovenska a z Česka, od umelcov, hercov, filmárov, hudobníkov, dobrodruhov až po úspešných športovcov.

Denisa Ryndová
Zdroj: Archív Denisy Ryndovej

Prvý zápas v Clash of the Stars si mala po boku Kristal Shine. Mal obrovský hype, keďže išlo o zápas 2 na 2. Koniec-koncov s Karin Pedro ste urobili aj slušné promo bozkom počas staredownu. Písali o tom aj britské denníky Daily Mail či The Sun. Zachytila si, že sa vaše video dostalo tak ďaleko?To som nevedela, ale zachytila som, že to malo fakt veľký dosah. Strašne veľa ľudí mi to posielalo a len reelsko s tým bozkom na mojom Instagrame má vyše sedem miliónov prehratí.

Odporúčané
Letný turnaj OKTAGON 59 po prvýkrát na Slovensku: Pozri si zápas elít pod holým nebom v Bratislave, toto je nabitý fight-card Letný turnaj OKTAGON 59 po prvýkrát na Slovensku: Pozri si zápas elít pod holým nebom v Bratislave, toto je nabitý fight-card 16. júla 2024 o 10:00

Bol zámer ten zápas takýmto spôsobom spropagovať alebo to bolo čisto spontánne?Spočiatku som nič podobné neplánovala, no časom som si všimla, že s Karin máme podobnú energiu, tak som si povedala, že by sme niečo podobné mohli spraviť, nakoľko som nič podobné na českej ani slovenskej scéne nevidela. Nebolo to však vopred detailne dohodnuté, skôr som čakala a cítila, že niečo podobné príde, keďže šlo o posledný staredown pred zápasom a chceli sme ľudí ešte viac navnadiť.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DENISA RYNDOVÁ (@_dryndova_)

V klietke ste sa spárovali práve s Karin. Nič ste si nedarovali, no následne sa z vás stali veľké kamarátky. Čím sa ten váš vzťah tak prehĺbil? Začali ste sa dokonca stretávať vo voľnom čase, čo pre súperov v Clashi nie je úplne bežné. (smiech)Myslím si, že sme už do klietky šli s tým, že sme kamarátky. No moment, ktorý skutočne prehĺbil naše kamarátstvo, bol paradoxne po B4 the Clash. Tam mi Dory povedala, že sa nikomu nepáčim, že nemám čo ukázať a že žiaden chalan by o mňa nemal záujem. Karin mi potom volala a písala, že nech si z toho nič nerobím, Dory vraj nevie, čo rozpráva.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa skamarátila s Karin Pedro.
  • Či s Karin nafotila content na Onlyfans.
  • Ako sa dala dokopy s promotérom Clash of the Stars Tomášom Linh Le Sym.
  • Čím si ju Le Sy získal.
  • Ako predpovedá zápas s Inked Dory.
  • Čo vraví na incident z tlačovky Clashu, keď Nikola Lauberová obliala výkalmi Lady Dee.
  • Koľko followerov jej pribudlo, odkedy nastúpila do Clash of the Stars.
  • Či sa kamaráti s Kristal Shine.
  • Či sa dokáže uživiť modelingom.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 150681 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Bielenie zubov v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentálna hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA alebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia