Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. februára 2023, 9:30
Čas čítania 10:16
Martin Adam Pavlík

Inked Dory: Viem, že Onlyfans modelky ľudia berú ako najväčšie ku*vy na svete, ale je to úplne naopak (Rozhovor)

Inked Dory: Viem, že Onlyfans modelky ľudia berú ako najväčšie ku*vy na svete, ale je to úplne naopak (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka
REFRESHER CLASH OF THE STARS EROTIKA INKED DORY ONLYFANS ROZHOVORY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Koľko si zarobila vďaka Onlyfansu, aký najšialenejší sex v živote zažila a prečo prijala ponuku na zápas v českej organizácii Clash of the Stars? To všetko sa dozvieš.

Inked Dory (27) je influencerka a hviezda slovenského Onlyfansu. Čoskoro si vyskúša novú výzvu. Na štvrtom turnaji českej organizácie Clash of the Stars sa 11. marca pobije pod pravidlami K1 v pražskej hale O2 Universum.

Nepôjde však o klasický duel, ale o zápas dve na dve. Spolu s kamarátkou Karinou Pedro bude v klietke zápasiť proti Kristal Shine a Denise Ryndovej. S Dory sme sa rozprávali o tom, prečo prijala ponuku na zápas, no prezradila toho oveľa viac. Bavili sme sa o Onlyfanse, sexe, Slovákoch či jej plánoch do budúcna. 

inked dory
Zdroj: Instagram/inkeddory
O Onlyfanse, sexe či ľudskej sexualite píšeme pravidelne, podrobne a bez hanby. V Refresheri sa na tieto témy nepozeráme cez prsty. Ak chceš podobného obsahu viac, podpor naše úsilie a získaj neobmedzený prístup k článkom a pridaj sa do klubu Refresher+.

Začnime tým najaktuálnejším, teda zápasom, ktorý ťa čaká v organizácii Clash of the Stars pod pravidlami K1 v malých tréningových MMA rukaviciach. Ako k tomu došlo? Chcela si si niečo podobné vždy vyskúšať, alebo rozhodla čisto suma peňazí, ktorú ti za zápas ponúkli?

Organizátori hľadali súperky pre Kristal Shine a Denisu Ryndovú, ktoré sa im samy prihlásili, že by chceli zápasiť, a tak oslovili mňa a moju kamarátku Karinu. Začalo to však tak, že mi napísali iba správu, kde sa ma pýtali, či by som s nimi nechcela spolupracovať. Nechápala som, v akom zmysle, tak som to ignorovala celý týždeň, lebo som si myslela, že pôjde o nejakú hovadinu.

Neprišla ti teda hneď ponuka priamo na zápas?

Nie. Potom som však mala so svojím mužom doma debatu o tom, že by som potrebovala v živote niečo, čo by ma vytrhlo zo stereotypu. Keď som sa dozvedela, o čo organizácii šlo, povedala som im, že by som do toho šla, ale jedine za adekvátnu sumu.

Avšak čím viac sme sa o tom s mužom následne bavili, začalo ma to viac lákať a bolo to pre mňa také zaujímavé, že mi vlastne bolo už nakoniec aj jedno, koľko mi ponúknu. Samozrejme, nebolo mi to úplne jedno, ale nešla som do toho nakoniec iba pre peniaze, ktoré za zápas dostanem.   

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Aby sme spresnili, nepôjde o klasický zápas, ale o zápas dve na dve. Povedala si im ty, aby oslovili aj Karin, keďže ste kamarátky, s tým, že bez nej do toho nepôjdeš?

Oni nás rovno dali dokopy, keďže vedeli, že sme obe Onlyfans creatorky a zároveň kamarátky, ktoré spolupracujú. Dávalo to zmysel. Práveže pri našich súperkách to bolo tak, že ony do toho nechceli ísť, ak do toho nepôjdu spolu. Ja by som do toho pravdepodobne šla aj sama. Samozrejme, nie sama proti dvom, ale jedna proti jednej. (smiech)

 

Inked Dory s Karinou Pedro.
Inked Dory s Karinou Pedro. Zdroj: Instagram/inkeddory

Bolo pre teba jednoduchšie rozhodovanie, keď si vedela, že budeš mať po boku kamarátku?

Je to určite lepší pocit, lebo vieš, že v klietke nie si sama a môžete si pomôcť.

Robila si niekedy bojové športy?

Nikdy.

Pobila si sa už v minulosti so ženou?

Áno. (smiech)

A pri akej príležitosti? Vyhrala si?

Myslím si, že nikto nevyhral. (smiech) Bolo to ešte na strednej škole, klasické ťahanie za vlasy a podobne. (smiech)

Si teda výbušná povaha?

Trošičku. (smiech) Ale v bežnom živote by som nevedela dať človeku facku.

Ako často sa pripravuješ, kde a s kým?

Skoro každý deň a v Boxerni Senec s Milanom Kratochvílom.

Nebojíš sa toho, že zo zápasu pôjdeš s nejakým zranením, napríklad so zlomenou sánkou alebo zlomeným nosom?

Nemyslím si, že dievčatá majú takú ranu, aby mi zlomili sánku. To si neviem predstaviť. Rátam s tým, že to asi nebude bez modrín, no nemyslím si, že to bude až také strašné.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clash of the Stars (@clashofthestars)

Organizáciu Clash of the Stars viacerí kritizujú pre jej kontroverznosť, či už z hľadiska cieleného výberu čo najväčších „exotov“, a tiež z toho hľadiska, že sa títo ľudia môžu nepekne zraniť oveľa ľahšie než profi športovci, ktorí trénujú bojové umenia pravidelne. Ako to vnímaš ty? Nie je to istá dehonestácia bojových športov? 

Nemyslím si, že to dehonestuje bojové športy. A ľudia to vo veľkom pozerajú, lebo ich ten bizár aj tak zaujíma. Napríklad počula som, že ľudia sa dokonca po minulých turnajoch sťažovali, že chcú vidieť ešte viac bizarných zápasov a nezaujímajú ich tie, čo sa približujú tým profesionálnym.

Odporúčané
Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor) Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor) 24. apríla 2024, 14:30

A som paradoxne názoru, že práve takéto zápasy môžu viac motivovať bežných ľudí k bojovým športom, keď vidia, že do tej klietky môže ísť vlastne hocikto, keď si prejde aspoň nejakým tréningom. Môže ich to motivovať k tomu, aby sa viac hýbali, cvičili, športovali, jednoducho spravili so sebou niečo.

Čo práve od teba môžeme čakať v zápase? Máš nejakú predikciu?

Nemám, vôbec neviem. (smiech) Zatiaľ sme podľa kurzov favoritky my, no nechcem hovoriť, že vyhráme a v ktorom kole, pretože dievčatá môžu prekvapiť.

Ako si už spomenula, aj ty, aj Karina Pedro ste Onlyfans creatorky a spolupracujete. Nafotili ste spolu pár fotiek, nakrútili ste spolu aj nejaké sexuálne videá?

Máme spolu aj videá.

Inked Dory s Karinou Pedro.
Inked Dory s Karinou Pedro. Zdroj: Instagram/inkeddory

Ako to berie tvoj manžel?

Myslím, že dobre. (smiech)

Takže sa k vám už aj pridal? (smiech)

To nie, lebo Karina je tiež zadaná.

A neberie to teda tvoj priateľ ako neveru?

Nie, vôbec. Práveže jemu to vyhovuje. (smiech) My sme to takto mali nastavené odjakživa. On vedel, do čoho ide.

S mužom koniec koncov spoločne taktiež nakrúcate videá na Onlyfans. Z tvojho rozprávania a zo spoločného videa, ktoré ste pridali na Youtube, vyzerá ako veľmi tolerantný človek. Ako reagoval, keď si mu povedala, že sa budeš biť v klietke?

Teší sa, na tréningoch dokonca vždy podporuje trénera, keď ma bije. (smiech) Chce len, aby som bola dobre pripravená a nedostala som bitku potom v klietke. Mám však šťastie, že nielen on, ale vlastne všetci blízki a priatelia okolo mňa ma podporili a vraveli mi, aby som do toho šla, pretože som najskôr bola voči tomu dosť skeptická. Začali mi hneď hľadať trénera a začali sa o mňa starať ako o bábätko. (smiech)

Onlyfansom som sa začala reálne naplno živiť len pred necelým rokom. Mala som veľmi dlhý rozbeh.

Vyzerá to tak, že ťa skutočne podporuje vo všetkom a dáva ti nesmiernu voľnosť. Ako ste sa spoznali? Bolo ťažké nájsť takého človeka?

Sme spolu už sedem rokov. Poviem to takto: keby som si musela teraz hľadať niekoho nového, bolo by to náročné. Neviem, či by som niekoho ako on ešte našla. Predsa len išla by som do toho vzťahu s tým, že sa živím Onlyfansom, som známa na sociálnych sieťach, som stále skloňovaná medzi ľuďmi a podobne. Bolo by to ťažké, ale na druhej strane poznám dievčatá, ktoré sa živia rovnako a tiež si našli partnerov, s ktorými sú šťastné.

Odporúčané
Europoslanec Hojsík: V europarlamente sa ma kolegovia pýtajú, či robíme zo Slovenska úplný „Orbánistan“ (Rozhovor) Europoslanec Hojsík: V europarlamente sa ma kolegovia pýtajú, či robíme zo Slovenska úplný „Orbánistan“ (Rozhovor) 19. apríla 2024, 17:00

Čo sa týka nášho zoznámenia, je to tajná historka a neviem, či ju chcem práve dnes zverejniť. (smiech) Ale dobre, poviem aspoň niečo. Stále ma k sebe pozýval s tým, že mi navarí, pretože vie veľmi dobre variť. Raz ma pozval na grilovačku a ja som tam prišla povzbudená vínom. (smiech) Zvyšok nebudem hovoriť, pretože to skutočne nie je vhodné. (smiech)

Inked Dory so svojím priateľom.
Inked Dory so svojím priateľom. Zdroj: Instagram/inkeddory

Môžeš prezradiť, koľko si mala v živote partnerov? 

Počítajú sa aj tínedžerské vzťahy, ktoré trvali pol roka, keď som mala šestnásť?

To je na tebe. (smiech)

Daj mi chvíľku, spočítam to. Keď niekoho náhodou vynechám, vopred sa mu ospravedlňujem. (smiech) Myslím, že som mala štyri alebo päť vzťahov.

Chceš prezradiť aj to, koľko si mala sexuálnych partnerov?

Nebolo ich veľa. (smiech) Zrátala by som ich na dvoch rukách. To len ľudia tak berú, že ich určite bolo sedemsto, no mám 27 rokov a sedem rokov som so svojím mužom, takže pochopiteľne som toho asi veľa nemohla stihnúť. (smiech)

Na Tiktoku máš vyše 25-tisíc followerov, na Instagrame viac než 12-tisíc, z čoho máš, predpokladám, tiež nejaký príjem. Najviac však asi zarobíš práve na Onlyfanse, alebo sa mýlim? 

Nemýliš sa. (smiech)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Inked Dory (@inkeddory)

 

Koľko si si už vďaka Onlyfansu zarobila peňazí?

Veľa.

Buďme trocha špecifickejší. Sú to desaťtisíce alebo státisíce?

Sú to desaťtisíce, ale trocha ťažko sa to posudzuje, pretože na Onlyfanse som dva roky, lenže prvý rok som skoro vôbec nič nerobila, pretože som ešte chodila normálne do práce a bolo to len také večerné hobby, na ktoré som ani poriadne nemala čas.

V akej práci si robila?

Robila som office manažérku v právnickej firme a mala som z tejto práce väčšiu výplatu než z Onlyfansu. Mala som vynikajúcu prácu aj šéfku, ktorá ma ani nechcela pustiť preč, keď som jej vravela, že chcem odísť. Snažila sa mi ponúknuť viac benefitov, len aby som ostala. Odišla som odtiaľ, keď som zrazu začala zarábať lepšie než bežný Slovák, a začala som sa venovať naplno Onlyfansu. Zo začiatku som vďaka obom prácam zarobila zhruba tritisíc eur mesačne.

inked dory
Zdroj: Instagram/inkeddory

Vedela si, že to už má potenciál na to, aby ťa to uživilo?

Áno, ale ešte stále som to nebrala tak, že sa s tým dá naozaj dobre uživiť. Uspokojila som sa s troškou. Potom sme však s mužom odišli na pol roka do Thajska, kde som sa tomu prestala venovať a odzrkadlilo sa to na mojom príjme, takže som sa k tomu následne opäť vrátila. Onlyfansom som sa teda začala reálne naplno živiť len pred necelým rokom. Mala som veľmi dlhý rozbeh.

Čo z toho, čo si si vďaka tým peniazom z Onlyfansu kúpila, ťa najviac potešilo?

Ťažko povedať, keďže ja vôbec neviem šetriť. Všetko vždy miniem. (smiech) No viem sa tešiť aj z úplných maličkostí, z hocičoho. Vie ma potešiť už len to, že si kúpim dvadsaťeurové tričko. Nie som náročná. V každom prípade určite najviac ma potešilo, že som si kúpila vlastné auto pred pol rokom. Nebudem vravieť, že bolo vysnívané, pretože som nevedela, že ho chcem, až pokým som ho nevidela. (smiech)

Aké to je auto?

Je to Audi RS4. Potešila ma ani nie tak tá kúpa, ale to, že som sa konečne dostala v živote do štádia, že si to môžem dovoliť. Proste som si povedala: chcem ho, kúpim si ho. Kúpila som si už aj byt, ale tak vzala som si ho na hypotéku. Nemôžem povedať, že som niekomu dala zrazu len tak tristotisíc. (smiech) Aj to auto je koniec koncov na lízing. Len jednoducho sú to výdavky navyše a potrebuješ zarobiť dostatok peňazí na to, aby si to dokázal splatiť.     

Keby ti niekto ponúkol šialenú sumu za to, aby si sa s ním vyspala, zvažovala by si to alebo také niečo u teba vôbec neprichádza do úvahy?

Nehrozí. Nespravila by som to, ani keby som bola slobodná. To sú veci, ktoré ma naozaj nikdy nelákali. Ja viem, že Onlyfans modelky ľudia berú ako najväčšie ku*vy na svete, ale ono je to úplne naopak. Možno som teraz niekoho sklamala. (smiech)

V každom prípade sa nebojíš veľmi otvorene hovoriť o sexe, preto mám pár otázok aj na túto konkrétnu tému. Na akom najbizarnejšom mieste si mala sex?

V Slovenskom národnom divadle.

Aký najšialenejší sex si mala? Je jedno, čo si pod tým predstavíš, zaujíma ma, čo ti napadne ako prvé.

(smiech) Prvé, čo mi napadlo, je trojka na čudnej swingers party.

inked dory
Zdroj: Instagram/inkeddory

Na akom mieste by si chcela mať sex?

V lietadle.

Čo by si si ešte v rámci sexu chcela vyskúšať? Alebo si si už vyskúšala všetko? (smiech)

Všetko určite nie, ale bolo toho dosť. Znie to strašne, ale je to tak. (smiech) Chcela by som sa pozrieť na nejakú BSDM párty s tým, že by som sa nezapájala, len by som sa pozerala na to. I keď by som si minimálne chcela vyskúšať to, že by som mala niekoho na vôdzke, komu by som s bičíkom v ruke kázala, aby upratoval a robil, čo mu poviem. (smiech)   

Máš nejakú sexuálnu úchylku?

Áno, mám rada nožičky. (smiech)

Slováci sa boja rozprávať medzi sebou otvorene o svojich problémoch a skúsenostiach, a keď sa spomenie sex, pozerajú na teba zrazu zhora a nastane ticho.

Presuňme sa k tvojej ďalšej záľube. Začala si robiť videorozhovory na Youtube s rôznymi hosťami a taktiež si rozbehla s Petush Nasklee projekt s názvom V posteli, kde sa, ak sa nemýlim, snažíte obe istým spôsobom vzdelať mladé dievčatá v oblasti sexuality a vecí s tým spojené. Čo ťa k tomu viedlo?

Čo sa týka spolupráce s Petush, už v tom nebudeme pokračovať. Ale vzniklo niekoľko dielov, za čo som vďačná. Prišla s tým vlastne ona po tom, ako som bola v jej podcaste Na gauči. Chcela vytvoriť platformu, kde by mohla diskutovať o týchto témach a veciach, o ktorých sa ľudia boja bežne hovoriť. Bolo mi to blízke, tak som do toho šla. Moje vlastné rozhovory sú iba takým pokračovaním toho celého.

Chceš teda robiť viac obsahu aj na Youtube? Zatiaľ tam máš najmenej followerov.

Áno, je to veľmi čerstvé, začala som s tým len prednedávnom. Zoznamujem sa s tým, ako to celé funguje, takto na staré kolená. (smiech) To je, ako keď dáš dôchodcovi telefón do ruky. (smiech)

Vrátil by som sa ešte k podcastu V posteli, sú podľa teba najmä mladí ľudia v oblasti sexuality nedostatočne vzdelaní?

Určite áno.

Chýba na Slovensku sexuálna výchova?

Chýba, no chýba nám hlavne učenie ľudí rozprávať sa normálne o týchto veciach. Boja sa rozprávať medzi sebou otvorene o svojich problémoch a skúsenostiach, a keď sa spomenie sex, pozerajú na teba zrazu zhora a nastane ticho.

Odporúčané
Z korporátu prešli do gastra: Miška a Joff sú majiteľmi bistra Kaliforňan, ktorý je dnes už známym lovebrandom (Rozhovor) Z korporátu prešli do gastra: Miška a Joff sú majiteľmi bistra Kaliforňan, ktorý je dnes už známym lovebrandom (Rozhovor) 2. apríla 2024, 12:30

Taktiež Slováci strašne odsudzujú, riešia, kto s kým spal a podobne. Hanbia sa niečo povedať, majú predsudky. Proste keď povieš, že robíš content na Onlyfans, a všetci ťa hneď odpíšu. A ani nevedia, čo tam vlastne máš. Môžeš tam mať hocičo. Sú tam aj bežné influencerky a nemajú tam žiaden erotický obsah.  

Sú Slováci pokrytci?

Neviem, či je pokrytectvo to správne slovo. Skôr ustráchanosť. Pramení to, myslím, z toho, ako sme boli vychovávaní. Rodičia akoby zabúdali, že aj oni boli raz mladí, a nechápu, že je lepšie vysvetliť isté veci ohľadom sexuality svojim deťom vopred, než potom neskôr plakať nad rozliatym mliekom.

inked dory
Zdroj: Instagram/inkeddory

Nepremýšľala si nad tým, že by si šla žiť inam, keď už si finančne nezávislá a vidíš, aká mentalita je na Slovensku?

Jasné, že áno.

A kam by si šla?

Určite do Thajska. Ako som už spomínala, bola som tam pol roka a plánujem sa tam ešte vrátiť.

Do ktorej časti?

Ko Samui.

Ako by si sa zachovala, keby napríklad raz tvoja dcéra povedzme v osemnástich alebo devätnástich rokoch povedala, že sa chce živiť ako Onlyfans modelka, striptérka alebo pornoherečka?

Ťažko povedať, človek nikdy nevie, čo bude. No čo ti ostáva? V prvom rade ide o to, pochopiť toho človeka a zistiť, prečo to chce robiť. Či do toho ide z núdze, lebo nemá peniaze a nevie, ako ľahšie a rýchlejšie si ich zarobiť, alebo to ide robiť preto, lebo to proste chce skúsiť a má pocit, že ho práve to bude napĺňať.

Vždy som vravela, že keď budem mať dieťa, budem sa a s ním čo najviac rozprávať, pretože viem, aké to je, keď sa rodič s dieťaťom nerozpráva, nič mu nevysvetľuje, a aké to môže mať neskôr dôsledky. Viem tiež, aké to je, keď je tá komunikácia správna. To je príklad môjho muža, ktorý sa so svojou mamou o všetkom bavil, a vidím, aký je dnes z neho super človek.

Takže aby som odpovedala na tvoju otázku, ak by mi moja dcéra napríklad povedala, že ju baví tancovať pri tyči, tak tam za ňou budem chodiť v piatky a budem tam rozhadzovať peniaze. (smiech) Keď to bude chcieť robiť, nech to robí. Nezakážem jej to. Ak to človeka baví, živí ho to a robí to z vlastnej vôle bez prinútenia druhej strany, prečo nie?

Domov
Zdieľať
Diskusia