Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. novembra 2023, 15:26
Čas čítania 1:15
Radka Klučárová

Kendall Jenner sa dostala do rebríčka Forbes 30 pod 30, za čo si vyslúžila ostrú kritiku. Si povolanie dcéra, odkazujú jej

OSOBNOSTI KENDALL JENNER SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

V komentároch sa na adresu Kendall Jenner spustila lavína kritiky. Podľa názorov verejnosti úspech nedosiahla vlastným pričinením.

Modelka, podnikateľka a hviezda reality šou Kendall Jenner sa dostala do prestížneho rebríčka magazínu Forbes 30 pod 30 a dokonca hviezdi aj na obálke tohtoročného vydania. Fanúšikovia však jej zaradenie do rebríčka úspešných osobností ostro kritizujú. 

Na titulku magazínu sa dostala vďaka značke tequily 818 Tequila, ktorú v roku 2021 založila. Fľaša tradičného mexického alkoholu sa pohybuje v sume 60 – 80 €. Cena špeciálnej edície Eight Reserve v elegantnej bielej fľaške v tvare osmičky sa vyšplhala až na 190 €. 

K založeniu vlastnej značky alkoholu ju podľa jej slov priviedla láska k tequile. Na Instagrame sa teraz pochválila fotkou titulky magazínu Forbes. „Ďakujem, ďakujem, ďakujem,“ napísala a označila aj značku svojej tequily 818 Tequila. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall (@kendalljenner)

Podľa ľudí si ocenenie nezaslúži 

V komentároch sa však na adresu Kendall valila kritika. Podľa názorov verejnosti úspech nedosiahla vlastným pričinením. „Privilegovaná. Kde sú tí 30 pod 30, ktorí sa k úspechu prepracovali sami?“ Jej uvedenie do zoznamu rozhorčilo mnohých. Ľudia ju označujú za nepo-baby, ktorému k úspechu pomohlo finančné zázemie rodiny.

Odporúčané
Dcéry slovenských celebrít reagujú na fenomén nepo-babies: Pre známe priezvisko som dostala maximálne buchtu navyše od kuchárky Dcéry slovenských celebrít reagujú na fenomén nepo-babies: Pre známe priezvisko som dostala maximálne buchtu navyše od kuchárky 29. januára 2023, 14:30

„Úžasné, čo sa stane, keď si bohatá a tvoja mama je majsterkou PR,“ poznamenal v komentároch kritik. Ľudia hovoria o tom, že si takéto ocenenie nezaslúži a je hanbou, že sa do rebríčka dostala. „Niektorí z obyčajných pracovitých ľudí by s desatinou zdrojov, ktoré má Kendall, vyriešili najväčšie problémy sveta,“ ostro odkázal ďalší z nich. 

Tequila Kendall Jenner sa už krátko po uvedení na trh dostala pod paľbu kritiky. Biznis modelky s nevôľou prijala najmä mexická komunita a modelku obviňovali z kultúrneho privlastnenia. Podľa niektorých pobúrených Mexičanov je urážajúce a dehonestujúce, že sa modelka snaží napodobiť iné etnikum s vidinou vlastného profitu. A aby toho nebolo málo, ozvala sa aj konkurenčná značka tequily, ktorej produkty sa vyrábajú v rovnakej pálenici ako 818 Tequila.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 818 Tequila | Eight Reserve by 818 (@drink818)

Domov
Zdieľať
Diskusia