Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2023, 19:11
Čas čítania 0:57
Barbora Adamkovičová

Od deviatich rokov mám veľké prsia, taká skrátka som. Billie Eilish reaguje na text z Drakeovej skladby

HUDBA BILLIE EILISH DRAKE
Uložiť Uložené

Text komentujúci jej prsia v skladbe od Drakea sa nezaobišiel bez povšimnutia.

Typickým pre Billie Eilish je oversized oblečenie, pričom sa v ňom nebojí ukázať ani na červenom koberci či na titulnej stránke časopisov. Odkedy však po internete kolovala speváčkina fotka v plavkách, mnohí si neodpustili komentáre o jej vzhľade. 

Americká popová hviezda je známa tým, že sa nebojí adresovať akékoľvek reči týkajúce sa jej výzoru a po novom tak urobila v nedávnom rozhovore pre Variety.

Billie Eilish.
Billie Eilish. Zdroj: Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Spieva sa o nej aj v novom albume Drakea

Vďaka autentickosti Eilish sa jej meno často spomína v piesňach iných umelcov. Patrí medzi ne aj Another Late Night, skladba Drakea a Lil Yachtyho, ktorá sa nachádza na 5. štúdiovom albume For All The Dogs z dielne kanadského speváka.

Odporúčané
Cítim sa ako Čechoslovák, rapuje v novinke Drake. Vydal očakávaný album For All The Dogs s 23 trackmi Cítim sa ako Čechoslovák, rapuje v novinke Drake. Vydal očakávaný album For All The Dogs s 23 trackmi 6. októbra 2023, 18:13

V skladbe sa nachádza verš Lil Yachtyho „Mala veľké prsia ako Billie Eilish, ale nevedela spievať“, ktorý sa okamžite dostal pod paľbu fanúšikov Eilish, pričom mnohí komentovali, aké to bolo nevkusné a odporné.

Odpoveďou šokovala fanúšikov

V rozhovore pre Variety sa svetová hviezda k tomuto textu napokon vyjadrila. „Myslím, že je to zábava! Som polichotená! Yachty je môj priateľ. Drake je môj priateľ. Je to vtip. Mám veľké prsia. Milujem to,“ priznala. „Mám veľké prsia. Od deviatich rokov mám veľké prsia a presne taká som. Takto vyzerám.“

Mnoho fanúšikov Eilish sa vyjadrilo k sexualizovaniu speváčky. Sú presvedčení, že body-shaming Billie Eilish je hlavným dôvodom, prečo nosí voľné oblečenie. Je to podľa nich „jednoducho divné a objektívne nesprávne“.

Skladbu, v ktorej sa Lil Yachty vyjadril o prsiach Billie Eilish, nájdeš tu:

Domov
Zdieľať
Diskusia