Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. septembra 2023, 19:15
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Netflix týmto seriálom prekoná Ricka a Mortyho. Castlevania: Nocturne urobí z Francúzskej revolúcie upírske peklo

Netflix týmto seriálom prekoná Ricka a Mortyho. Castlevania: Nocturne urobí z Francúzskej revolúcie upírske peklo
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CASTLEVANIA: NOCTURNE
Uložiť Uložené

Trailer na Castlevania: Nocturne ukazuje nádhernú animáciu s napínavými súbojmi ľudí proti upírom.

Castlevania: Nocturne ohúrila divákov už pri prvom traileri, keď dostali malú ochutnávku z toho, o aký druh kvalitnej animácie sa tvorcovia usilujú. Teraz vydali plnohodnotný trailer, ktorý prezentuje zápletku, postavy aj napínavé súboje.

Odporúčané
One Piece je najnovší hit od Netflixu. Občas je zábavný a zamiluješ si postavy, občas ti za ne bude trápne One Piece je najnovší hit od Netflixu. Občas je zábavný a zamiluješ si postavy, občas ti za ne bude trápne 8. septembra 2023, 16:00

Diváci sa môžu tešiť na plynulé a napínavé bitky, v ktorých tvorcovia nešetrili krvou a ani končatinami upírov a iných príšer. 

Hlavnou postavou bude Richter Belmont, potomok Trevora Belmonta z pôvodného seriálu Castlevania. Dej sa bude odohrávať 300 rokov po pôvodnom seriáli, konkrétne v roku 1792 počas Francúzskej revolúcie. Richter bude s čarodejnicami Annette a Mariou bojovať proti príšerám a upírom, ktorí si chcú podmaniť Francúzsko a neskôr celý svet. 

Domov
Zdieľať
Diskusia