Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
6. septembra 2023, 17:00
Čas čítania 0:40
Sponzorovaný obsah

S týmto líčením si vytvoríš brutálne oči. Speváčka Ronie ti ukáže, ako na „espresso look“ (MAKE-UP & GOSSIP)

VIDEO MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP SLOVENSKÍ UMELCI
Uložiť Uložené

Okrem iného sa v tejto epizóde Make-Up & Gossip dozvieš od Ronie rôzne „pikošky“ ohľadom jej súkromia, šoubiznisu a milostného života.

Na Tiktoku zaručene nájdeš tie najhorúcejšie trendy v líčení. Najžiadanejším na konci leta je mejkap inšpirovaný kávou, takzvaný „espresso make-up“. Na spomínanej sociálnej sieti má vyše 42 miliónov videní. Aj preto si Linda Gunišová pozvala do novej epizódy Make-Up & Gossip talentovanú speváčku Ronie a spolu ti ukážu ako na tento virálny look.

Prvým krokom je úprava obočia, ktoré si vyčeše, zafixuje mydlom a následne si aplikuje krycie sérum, ktorý vyzerá prirodzene. Na dosiahnutie „espresso“ očí ti stačí jednoduchá kontúrovacia paletka s dvoma odtieňmi hnedej. Tiene si prispôsob svojmu oku, Ronie si ich nanášala do štýlu mačacích očí. Následne použi čiernu alebo hnedú ceruzku Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil, s ktorou si nakreslíš linky. Objemová maskara ako Maybelline The Falsies Surreal nemôže v tomto líčení chýbať, pretože ti pekne zvýrazní mihalnice.

Samozrejme, bez „gossips“ by to nešlo. Ronie ti prezradí, ako sa učí existovať v šoubiznise, ako spoznala svojho staršieho partnera, prečo mala negatívny vzťah k alkoholu a kopec iných infošiek. Uži si najnovší diel Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia