Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2023, 16:05
Čas čítania 0:23
Dominik Vetrák

HBO zrušilo seriál The Idol s Weekndom už po prvej sérii

HBO zrušilo seriál The Idol s Weekndom už po prvej sérii
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY THE IDOL
Uložiť Uložené

HBO Max nechce nové epizódy seriálu The Idol od tvorcov Euphorie.

HBO sa rozhodlo zrušiť kontroverzný seriál The Idol od tvorcu Euphorie Sama Levinsona, informuje o tom server Deadline. Oficiálny dôvod nikto neuviedol, ale nie je to nič prekvapujúce. Seriál mal nízku sledovanosť, niesli sa s ním kontroverzné zákulisné problémy a špekulácie a dočkal sa aj negatívnych recenzií. 

Odporúčané
Ošiaľ menom Barbenheimer utíchol. Bude v kinách rovnako úspešný aj september? Ošiaľ menom Barbenheimer utíchol. Bude v kinách rovnako úspešný aj september? 27. augusta 2023, 9:30

Všetkých päť častí seriálu zrežíroval Sam Levinson po tom, čo seriál prešiel drastickými príbehovými zmenami. Nakoniec nebol takmer v ničom podobný tomu, ako mal vyzerať. HBO sa vo vyjadrení k ukončeniu seriálu poďakovalo tvorcom a divákom a oznámilo len to, že rozhodnutie nepokračovať so seriálom vzniklo spoločne s jeho tvorcami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia