Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. augusta 2023, 12:54
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Margot Robbie zarobila na Barbie 4-krát viac ako Ryan Gosling

FILMY A SERIÁLY BARBIE MARGOT ROBBIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Novinka režisérky Grety Gerwig je finančný hit, čo pocíti aj herečka stvárňujúca hlavnú postavu.

Margot Robbie za úlohu vo filme Barbie údajne inkasuje zhruba 50 miliónov dolárov. S informáciou prišlo Variety, ktoré sa odkazuje na tri nemenované zdroje z jej prostredia.

Táto suma pozostáva nielen zo základnej výplaty za hranie vo filme, ale aj z bonusov, ktoré vraj herečka dostane za fantastické zárobky v kinách. Spoločnosť Warner Bros. zatiaľ zistenie novinárov nekomentovala.

Na porovnanie Variety uvádza, že Ryan Gosling za svoju rolu dostal 12,5 milióna dolárov. Treba však spomenúť, že za filmom stála aj produkčná spoločnosť herečky s názvom LuckyChap Entertainment, čo mohlo mať dosah aj na jej zmluvné podmienky. Pôvodne totiž Variety informovalo, že Robbie za úlohu v Barbie dostala rovnako ako Gosling 12,5 milióna dolárov.

Barbie podľa Box Office Mojo dodnes v kinách zarobila už takmer 1,2 miliardy dolárov. Novinka režisérky Grety Gerwig sa tak stala prvým filmom režírovaným ženou, ktorému sa v kinách podarilo prekročiť miliardovú hranicu.

Po finančnom úspechu plánuje spoločnosť Mattel vytvoriť zo svojich bábik obrovské filmové univerzum. Pokračovanie Barbie by bolo z finančného hľadiska logické, no ešte nie je oficiálne oznámené. Firma však už teraz zvažuje ďalších 14 projektov.

Margot Robbie Barbie
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia