Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. júla 2023, 14:58
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Captain Marvel má vlastný tím. V traileri na The Marvels zachraňuje s Ms. Marvel viacero planét

Captain Marvel má vlastný tím. V traileri na The Marvels zachraňuje s Ms. Marvel viacero planét
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY THE MARVELS
Uložiť Uložené

Sleduj nový trailer na The Marvels, pokračovanie Captain Marvel, ktoré vyjde v novembri 2023.

Marvel Studios vydalo druhý oficiálny trailer pre The Marvels, pokračovanie komiksovej snímky Captain Marvel. V The Marvels budú Avengerke pomáhať aj Kamala Khan ako Ms. Marvel a Monica Rambeau ako hrdinka Proton (schopnosti dostala v seriáli WandaVision). 

Odporúčané
Hollywood štrajkuje proti AI, streamingu a nízkym platom: Za všetko vraj môže Netflix a streamingové služby Hollywood štrajkuje proti AI, streamingu a nízkym platom: Za všetko vraj môže Netflix a streamingové služby 21. júla 2023, 16:30

Ako sa tieto tri stretnú? Ich schopnosti sú previazané silami svetla. Záporáčka Dar-Benn z rasy Kree (Zawe Ashton z filmu Nocturnal Animals) ich nejako prepojí, takže si tieto tri hrdinky vymenia miesta v čase a priestore vždy, keď aktivujú svoje schopnosti. Ak sa teda Captain Marvel nachádza vo vesmíre a práve letí, môže si vymeniť miesto s Ms. Marvel (tínedžerka Kamala), ktorá práve doma obeduje.

Trailer divákom neprezradil motivácie záporáčky, a tak ostáva dúfať, že po Ronanovi zo Strážcov galaxie nepôjde o ďalšieho nudného Kree bojovníka s túžbou po pomste. V deji bude mať dôležitú rolu aj Nick Fury (Samuel L. Jackson). Dá sa predpokladať, že The Marvels sa odohráva až po udalostiach seriálu Secret Invasion. Snímka dorazí do kín 9. novembra. Režírovala ju Nia DaCosta (Candyman). 

Domov
Zdieľať
Diskusia