Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
22. júla 2023, 12:00
Čas čítania 0:44
Sponzorovaný obsah

Vadí, nevadí? Pýtali sme sa Slovákov, čo pre nich znamená 5 eur a čo sú schopní urobiť pre túto sumu (ANKETA)

VIDEO ANKETY O2 REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

A čo by si spravil s 5 eurami ty?

Päť eur je pre niekoho malá, pre iného veľká suma, záleží na tom, čo konkrétne potrebuješ. Naša moderátorka Barbora preto vyšla do bratislavských ulíc, kde sa pýtala mladých Slovákov, čo pre nich znamená suma päť eur. Niekto by si za ne kúpil cigarety, desiatu alebo by ich dokonca premenil aj na desať eur. Čo by si s touto sumou spravil ty?

V rámci ankety sme si s okoloidúcimi zahrali hru „Vadí, nevadí?“, ktorej cena za splnenú úlohu bola práve päťeurová bankovka. A tak sa opýtaní Slováci hrali na moderátorov, robili pantomímu, pýtali si čísla od náhodných ľudí alebo volali svojej mame, či im vie poslať päť eur. Ako to teda zvládli? Dozvieš sa v našom videu.

Tiež by ťa potešilo, keby ti niekto len tak dal päť eur? O2 predstavilo funkciu Cashback, ktorá ti automaticky vráti 5 € vo faktúre, ak neminieš viac ako 15 GB dát za mesiac. Cashback je súčasťou Bezstarostného O2 Paušálu, s ktorým máš okrem tejto funkcie aj neobmedzené dáta, zľavy na zariadenia, predplatné na streamovacie služby a mnoho iného. Všetky informácie ohľadom  paušálov nájdeš na stránke O2.

Chcem bezstarostný o2 paušál
Domov
Zdieľať
Diskusia