Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2023, 10:37
Čas čítania 0:35
Eliška Hulová

VIDEO: Frontman kapely Rammstein nešťastne spadol z pódia. Už v júni má vystúpiť v Trenčíne, fanúšikovia zostali znepokojení

ZAHRANIČIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Frontman skupiny Rammstein spadol z pódia na koncerte v hlavnom meste Litvy.

Frontman metalovej skupiny Rammstein Till Lindemann spadol z pódia na koncerte v litovskom Vilniuse. K incidentu došlo, keď sa spevák spoločne s ostatnými členmi kapely lúčil s fanúšikmi po skončení vystúpenia.

Lindemanna fanúšikovia natočili, ako počas ďakovačky urobí pár krokov vzad, stratí stabilitu a spadne do jamy za pódiom.

V súčasnosti nie je jasné, prečo Lindemann stratil stabilitu, keďže kapela sa k incidentu nijako oficiálne nevyjadrila. Fanúšikovia sa preto nedozvedeli, či sa Lindemann pri páde akokoľvek zranil. 

V závere sa pripojil k ostatným

Hudobník sa po páde v samotnom závere koncertu opätovne pripojil k ostatným členom skupiny, keď vstupovali do výťahu, aby sa dali vyviezť na vrchol pódia a naposledy zamávali fanúšikom.

Vystúpenie vo Vilniuse bolo prvým oficiálnym koncertom európskeho turné Rammstein 2023. Už 14. júna sa pritom Rammstein na čele s Lindemannom chystá na koncert v Trenčíne, kde organizátori očakávajú približne 40-tisíc fanúšikov zo Slovenska aj z okolitých krajín.

Domov
Zdieľať
Diskusia