Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. mája 2023, 16:37
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Carmy otvára v traileri na 2. sériu The Bear novú reštauráciu. Bude to poriadne chaotické a šokujúce

Carmy otvára v traileri na 2. sériu The Bear novú reštauráciu. Bude to poriadne chaotické a šokujúce
Zdroj: FX HULU
FILMY A SERIÁLY THE BEAR
Uložiť Uložené

Carmy a spol. otvárajú novú reštauráciu, no vôbec nič im nevychádza. Druhá séria The Bear vyjde už v júni.

The Bear bol nečakaným a prekvapivým hitom. Seriál z kuchynského prostredia strhol divákov a my sami sme ho v rebríčku najlepších seriálov roka 2022 umiestnili s hodnotením 9/10 na skvelé siedme miesto. Spoločnosti FX a Hulu, ktoré seriál produkujú, vydali trailer na druhú sériu.

Odporúčané
Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili 16. mája 2023, 12:30

V nej budú diváci sledovať Carmyho snahu otvoriť celkom novú reštauráciu. Pomáhať mu v tom bude tím jeho kuchárov a kamarátov z reštaurácie The Bear z prvej série. Ako však naznačuje už trailer, takmer nič im nebude vychádzať a postavy budú čeliť množstvu profesionálnych, ale aj súkromných problémov. 

Druhá séria The Bear vyjde celá naraz už 22. júna 2023, presne rok po uvedení prvej série. Bude mať 10 epizód a niekoľko týždňov po premiére si ju budeš môcť pozrieť aj na Disney+. 

Domov
Zdieľať
Diskusia