Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2023, 16:11
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Trailer na prequel Hunger Games odhaľuje, ako sa mladíci vraždili 65 rokov pred Katniss

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES
Uložiť Uložené

Nové Hunger Games sa budú odohrávať v minulosti.

Tvorcovia The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes zverejnili prvý trailer na očakávaný prequel, ktorý sa odohráva 65 rokov pred známou sériou. Jednou z hlavných postáv bude mladý Coriolanus Snow (tentoraz ho bude hrať Tom Blyth, predtým Donald Sutherland).

Coriolanus Snow sa v neskoršom období stane prezidentom Panemu. V príbehu prequelu však bude počas desiatich Hunger Games mentorom Lucy (Rachel Zegler) z dvanásteho kraja. Tá bude v neľútostných hrách bojovať o svoj život. Medzi dvojicou vznikne puto, no otázkou zostáva, či bude silnejšie než Snowova túžba po moci.

Film znova režíruje Francis Lawrence a scenár k nemu napísali Michael Arndt (Oblivion) a Michael Lesslie (Assassin’s Creed). V prequeli Hunger Games  si ďalej zahrajú herci ako Peter Dinklage, Viola Davis, Hunter Schafer, Jason Schwartzman či Laurel Marsden. Slovenská premiéra je plánovaná na 16. novembra 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia