Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. apríla 2023, 16:18
Čas čítania 0:38
Eduard Starkbauer

Indiana Jones sa vracia v strhujúcom traileri. V piatom pokračovaní legendárnej ságy bude cestovať v čase a bojovať s nacistami

FILMY A SERIÁLY INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY
Uložiť Uložené

Film bude mať premiéru na filmovom festivale v Cannes.

Počas podujatia Star Wars Celebration uzrel svetlo sveta nový trailer na 5. diel filmu o Indianovi Jonesovi s podnázvom the Dial of Destiny. Podľa The Collider pritom uvidíme vo filme pod režisérskou taktovkou Jamesa Mangolda ikonického Harrisona Forda vôbec poslednýkrát. Osemdesiatročný herec si pri rozlúčke s rolou archeológa zahral po boku Phoebe Waller-Bridge, Antonia Banderasa či Madsa Mikkelsena, ktorý stvárnil nacistického záporáka.

Trailer sľubuje skutočne strhujúcu akciu vrátane jazdy na koni v newyorskom metre či cestovania v čase. Diváci sa môžu tešiť aj na digitálne omladnutú verziu hlavnej postavy. „Chceme divákom pripomenúť kontrast medzi hrdinom v najlepšom veku a jeho 70-ročnou verziou. Nechceli sme sa spoliehať len na spomienky divákov z predchádzajúcich filmov. Chceli sme im pripomenúť, čo všetko Indiana urobil, čo prežil a čo dokázal,“ povedal pri uvedení traileru režisér James Mangold.

Film, pod ktorý sa ako výkonní producenti podpísali Steven Spielberg a George Lucas, bude mať premiéru na filmovom festivale v Cannes. Do kín sa dostane 30. júna.

Domov
Zdieľať
Diskusia