Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2023, 12:42
Čas čítania 0:28
Jakub Paulík

Resident Evil: Death Island spojí najobľúbenejšie postavy z hier v akčnom filme. Zombíkovia dostanú upgrade

FILMY A SERIÁLY RESIDENT EVIL: DEATH ISLAND SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Novinky sa dočkáme v lete tohto roku.

Spoločnosť Sony Pictures Home Entertainment fanúšikov série Resident Evil potešila krátkym trailerom na nový CG film s podnázvom Death Island, ktorý je pokračovaním Resident Evil: Vendetta. Death Island bude 4. animovaným Resident Evil filmom.

V príbehu uvidíme Leona Kennedyho zachraňujúceho uneseného doktora Antonia Taylora a Chrisa Redfielda, ktorý vyšetruje príčinu novej zombie epidémie v San Franciscu. Misie hlavných hrdinov zavedú na ostrov Alcatraz, na ktorom ich čaká množstvo nebezpečenstva. Na konci teaseru máme možnosť vidieť aj Jill Valentine, ktorá bude takisto súčasťou hlavného príbehu. 

Premiéra Resident Evil: Death Island nemá presný dátum, no filmu sa zrejme dočkáme niekedy v priebehu leta 2023. Režíruje ho Eiichirō Hasumi (Assassin Classroom: Graduation) a scenár k nemu napísal Makoto Fukami (Death Island).

Domov
Zdieľať
Diskusia