Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2023, 12:55
Čas čítania 0:40
Martin Adam Pavlík

Infinity Pool bude hrôzostrašným hororom, pri ktorom si budeš zakrývať oči. Zahraniční recenzenti si ho nevedia vynachváliť

Infinity Pool bude hrôzostrašným hororom, pri ktorom si budeš zakrývať oči. Zahraniční recenzenti si ho nevedia vynachváliť
Zdroj: NEON
FILMY A SERIÁLY BRUTÁLNE HORORY FILMY A SERIÁLY HOROR INFINITY POOL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Aké sú prvé ohlasy na jeden z najočakávanejších hororov tohto roka?

Ako píše LADbible, nový horor Brandona Cronenberga, syna slávneho režiséra Davida Cronenberga, s názvom Infinity Pool mal začiatkom týždňa premiéru na filmovom festivale Sundance a od piatka ho môžu diváci v Amerike vidieť už aj v rámci oficiálnej distribúcie vďaka spoločnosti Neon. 

Prvé recenzie predpovedajú, že pôjde o skutočne nezabudnuteľný zážitok, avšak pravdepodobne len pre tie najsilnejšie povahy. Napríklad Vogue označil Infinity Pool za zatiaľ „najskazenejší film tohto roka“.

Iní ho opisujú ako poriadne divný a zvrátený. Ďalší kritici píšu, že diváci si budú musieť občas zakrývať oči pre množstvo hrôzostrašných scén. Chýbať vraj nebudú ani takzvané šokujúce „WTF momenty“. Pozitívne recenzie jasne dominujú a na Rotten Tomatoes si zatiaľ horor drží úctyhodné hodnotenie 88 percent. 

V drsnej novinke, ktorá už z trailera vyzerá poriadne divoko, si zahrali hlavné úlohy Alexander Skarsgård (The Northman, seriál True Blood) a Mia Goth (X, Pearl, Nymphomaniac). Príbeh rozpovie príbeh dvojice, ktorá si užíva luxusnú dovolenku, až pokým idylku nenaruší autonehoda. Brandon Cronenberg zatiaľ nakrútil dve celovečerné snímky Antiviral (2012) a Possessor (2020).

Domov
Zdieľať
Diskusia