Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2023, 11:07
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Asterix a Obelix pomáhajú Číňanom vyhrať vojnu. Zahrali si ich noví herci a uvidíme aj Zlatana Ibrahimovića

Asterix a Obelix pomáhajú Číňanom vyhrať vojnu. Zahrali si ich noví herci a uvidíme aj Zlatana Ibrahimovića
Zdroj: Pathé SBS Productions
FILMY A SERIÁLY ASTERIX A OBELIX
Uložiť Uložené

Vyšiel prvý trailer na nový celovečerák o Asterixovi a Obelixovi, tentoraz z francúzskej produkcie.

Francúzi nakrútili nový celovečerný film o Asterixovi a Obelixovi. Hrajú ich Guillaume Canet a Gilles Lellouche, pričom prvý menovaný film aj režíroval. Je to známy francúzsky herec a režisér, ktorý je už viac ako 15 rokov vo vzťahu s hollywoodskou herečkou francúzskeho pôvodu Marion Cotillard (The Dark Knight Rises). Aj to vysvetľuje, prečo sa herečka takej kvality nachádza v takom bizarnom filme, kde hrá Kleopatru. 

Odporúčané
Pedro Pascal v rozhovore pre Refresher: The Last of Us bude skvelý seriál. Dúfam, že na vašu otázku nikdy nebudem musieť odpovedať Pedro Pascal v rozhovore pre Refresher: The Last of Us bude skvelý seriál. Dúfam, že na vašu otázku nikdy nebudem musieť odpovedať 6. januára 2023, 9:01

Nedaj sa však Kleopatrinou prítomnosťou vo filme zmýliť. Dej sa zameria ako na Galov, tak na Číňanov, ktorí potrebujú pomoc udatných Galov. Princ v krajine totiž zatkne a zhodí z trónu cisárovnú, a tak sa jej jediná dcéra vyberie požiadať o pomoc slávnych bojovníkov Asterixa a Obelixa. Tým v rozhodovaní vydať sa na záchrannú výpravu pomôže, ako veľmi sa im páčia čínske ženy.

V snímke si zahral aj známy futbalista Zlatan Ibrahimović, a to postavu Antivirusa. Panoramixa si zahral Pierre Richard a Caesara zase Vincent Cassel. Film sa dostane do francúzskych kín.

Domov
Zdieľať
Diskusia