Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2022, 11:41
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Kit Harington o seriáli Jon Snow: Jon vôbec nie je v poriadku. Udalosti Game of Thrones ho poznačili

Kit Harington o seriáli Jon Snow: Jon vôbec nie je v poriadku. Udalosti Game of Thrones ho poznačili
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY JON SNOW
Uložiť Uložené

Kit Harington poskytol nové detaily o pripravovanom seriáli Snow.

Filmový portál Collider informuje o komentároch herca Kita Haringtona, ktorý na konvencii pre fanúšikov Game of Thrones diskutoval o pripravovanom seriáli o Jonovi Snowovi. Ten by sa mal odohrávať po udalostiach The Game of Thrones a budeme v ňom sledovať Jona po tom, čo ho vyhnali z Westerosu na sever po tom, ako zavraždil Daenerys. Ako svoj trest vníma samotný Jon?

Odporúčané
Najlepšie lacné hry do 10 €: Dishonored, Portal 2 a herné pecky, ktoré si musíš doplniť do zbierky Najlepšie lacné hry do 10 €: Dishonored, Portal 2 a herné pecky, ktoré si musíš doplniť do zbierky 13. decembra 2022, 9:30

Podľa Kita je pre neho najväčšou výhrou a zároveň prekliatím. Zabil ženu, ku ktorej niečo cítil, a chcel, aby mu za to sťali hlavu. Bol na to pripravený. Vyhnanstvo na sever za stenu (The Wall) je niečo, s čím vo svojom vnútri súperí.

„Jon má svoj život dožiť s myšlienkami na všetky traumatizujúce udalosti, ktoré sa mu stali a ktoré sám vykonal. Nie je v poriadku.“

O seriáli zatiaľ veľa informácií nemáme. Nápad na seriál vznikol v hlave samotného herca, ktorý spoločnosti HBO predstavil aj potenciálnych tvorcov. 

Snow
Zdroj: HBO Max
Domov
Zdieľať
Diskusia