Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
2. novembra 2022, 20:00
Čas čítania 1:12

TOP 3 v stredu: Ronaldo kúpil najdrahší dom v Portugalsku, objavilo sa video pred smrťou Takeoffa a polícia zadržala 100 migrantov

Kategória:
News
Uložiť Uložené
TOP 3 v stredu: Ronaldo kúpil najdrahší dom v Portugalsku, objavilo sa video pred smrťou Takeoffa a polícia zadržala 100 migrantov
Zdroj: Refresher

Prinášame ti najzaujímavejšie správy dnešného dňa.

Ronaldo si kúpil dom za 17 miliónov dolárov

Luxusné sídlo, ktoré si futbalová hviezda zaobstarala, je údajne najdrahšia vila v Portugalsku, jej konečná cena sa po rekonštrukcii môže vyšplhať až na 20 miliónov dolárov. Jeho najnovšie sídlo sa nachádza v regióne Cascais v Quinta da Marinha, jednej z najdrahších obytných častí v Európe. Zariadenie a rekonštrukciu vily má mať na starosti Ronaldova manželka Georgina Rodriguez. Viac o luxusnom sídle futbalistu sa dočítaš tu. 

interiérový dizajn architektúra dizajn cristiano ronaldo
Zdroj: Property Connect

Objavilo sa video pred smrťou rapera Takeoffa

V noci z pondelka na utorok zastrelili rapera Takeoffa. Policajti po príchode na miesto činu našli tri osoby, ktoré utrpeli strelné poranenia. Po prevoze do nemocnice lekári potvrdili smrť jednej z nich. Zosnulou obeťou je 28-ročný americký raper Takeoff, rodným menom Kirshnik Khali Ball. Na sociálnych sieťach sa objavilo video pred smrťou rapera. Viac sa o incidente dočítaš tu.

Takeoff.
Takeoff. Zdroj: TMZ/Reprofoto/Instagram/Takeoff

Policajti na diaľnici zadržali takmer stovku migrantov

Polícia dnes zaznamenala dva kuriózne prípady prevozu migrantov po slovenskej diaľnici. Vodič na znamenia, aby zastavil, nereagoval a pokračoval v jazde. Vodič podozrivej dodávky sa policajtom pokúsil utiecť, ale nepoznal cestu a odbočil priamo pred oddelenie diaľničných policajtov Nitra – Selenec. 

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Druhý prípad sa odohral v blízkosti obce Veľké Zálužie. Na rýchlostnej ceste R1 vodičovi vozidla Iveco Eurocargo s nemeckým evidenčným číslom praskla pravá zadná pneumatika.

Migranti, ktorých vodič v aute nechal a utiekol, vykopli bočné dvere a rozutekali sa po rýchlostnej ceste smerom do poľa. Viac sa o prípade dočítaš tu. 

Migranti zhromaždení pod diaľničným mostom.
Migranti zhromaždení pod diaľničným mostom. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Nitriansky kraj

Instagramový post dňa: Víťazky súťaže krásy sa vzali

Miss Argentína a Miss Puerto Rico sa vzali! Svoj vzťah, ktorý sa začal na súťaži krásy v roku 2020, až doteraz tajili. O svoju radosť zo svadby sa podelili so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Video zachytáva šťastné spoločné chvíle na pláži, zábery z výletov, žiadosť o ruku a ich svadobný deň. Viac sa dozviete v článku tu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fabiola Valentín 🌙 (@fabiolavalentinpr)

Domov
Zdieľať
Diskusia