Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. novembra 2022, 16:08
Čas čítania 0:40

Policajti na diaľnici zadržali takmer stovku migrantov. Časť priviezol prevádzač omylom rovno pred policajnú stanicu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Vodiči oboch dodávok sa pokúsili z miesta ujsť.

V ranných hodinách policajti zaznamenali podozrivú dodávku. Vodič na znamenia, aby zastavil, nereagoval a pokračoval v jazde. Policajtom sa pokúsil utiecť, ale nepoznal cestu a odbočil priamo pred oddelenie diaľničných policajtov Nitra – Selenec. Informoval o tom Policajný zbor SR na svojom Facebooku.

Vodič sa dal na útek, auto nasmeroval do blízkeho poľa. Policajti však dodávku, kde sa viezlo 26 migrantov, zakrátko chytili. 

Migranti rozutekaní po diaľnici

Druhý prípad sa odohral v blízkosti obce Veľké Zálužie. Na rýchlostnej ceste R1 vodičovi vozidla Iveco Eurocargo s nemeckým evidenčným číslom praskla pravá zadná pneumatika.

Podľa polície vodič údajne presadol z poškodenej dodávky do neznámeho vozidla a vybral sa smerom na Trnavu. Migranti, ktorých vodič v aute nechal, vykopli bočné dvere a rozutekali sa po rýchlostnej ceste smerom do poľa.

Policajti ich okamžite zhromaždili do skupín pod blízkym diaľničným mostom, odkiaľ ich mal vyzdvihnúť autobus. Na mieste sa nachádzalo približne 70 migrantov. Miesto zabezpečovalo šesť policajných hliadok rôznych útvarov Okresného a Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. Vecou sa polícia naďalej zaoberá.

Domov
Zdieľať
Diskusia