Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
1. novembra 2022, 12:12
Čas čítania 1:12

Aktualizované: Zastrelili 28-ročného rapera Takeoffa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

K smrteľnej streľbe došlo v centre Houstonu.

Aktualizované 2. novembra o 8.00 h: Informáciu o smrti 28-ročného rapera potvrdili spravodajským portálom CNN a BBC zdroje blízke jeho rodine a tímu. S Takeoffom sa rozlúčili na sociálnych sieťach už aj interpreti, ku ktorým mal počas svojej kariéry blízko. Cez Instagram a Twitter kondolovali Ja Rule, Kid Cudi, Khalid, Dave, ale aj Rick Ross či Drake. 

Počas noci z pondelka na utorok vraj zastrelili rapera Takeoffa. Tragédia sa vraj odohrala o 2.30 h miestneho času v Houstone, informoval ako prvý portál Onsmash s odvolaním sa na príspevky na Twitteri, v ktorých svedkovia streľby opisovali, čo sa stalo. 

Po príchode na miesto činu našli policajti tri osoby, ktoré utrpeli viaceré strelné zranenia. Previezli ich do nemocnice, kde lekári potvrdili smrť jednej z nich. Stav ďalších dvoch nie je známy, píše TMZ s odvolaním na svedkov. Bulvárny portál sa odvoláva aj na fotografie z miesta činu. Zverejnili osobu ležiacu v kaluži krvi, ktorá má oblečenie totožné s tým, čo mal v rovnakú noc oblečené Takeoff. 

3. mája 2024, 11:00 Čas čítania 3:53 REFRESHNI si playlist: Kendrick Lamar, ktorý prilieva olej do ohňa v beefe s Drakeom, ale aj novinky od Ice Spice či Karla REFRESHNI si playlist: Kendrick Lamar, ktorý prilieva olej do ohňa v beefe s Drakeom, ale aj novinky od Ice Spice či Karla

Zosnulú obeť svedkovia incidentu podľa TMZ Hip Hop identifikovali ako 28-ročného amerického rapera Takeoffa, rodným menom Kirshnik Khari Ball. Na mieste bol prítomný aj Quavo, ďalší člen skupiny Migos. Policajti, rodina ani členovia skupiny úmrtie nepotvrdili. 

Motív streľby zatiaľ nie je známy, situácia údajne eskalovala počas toho, ako Quavo a Takeoff hrali s ďalšími osobami kocky. Podľa policajtov strelec z miesta činu ušiel a je stále na úteku. 

Takeoff spolu s ďalšími členmi Migos Quavo a Offset začali rapovať v roku 2008.

Koncom tohto roka sa začali šíriť fámy, že sa Offset od skupiny oddelil a nechal Quava a Takeoffa vydávať skladby pod názvom Migos. 

Domov
Zdieľať
Diskusia