Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
18. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:03

TOP 3 v utorok: Poslanci odsúdili útok na LGBTI+ ľudí, Ukrajina čelí výpadkom elektriny a do leopoldovskej väznice pašovali drogy

Kategória:
News
Uložiť Uložené
TOP 3 v utorok: Poslanci odsúdili útok na LGBTI+ ľudí, Ukrajina čelí výpadkom elektriny a do leopoldovskej väznice pašovali drogy
Zdroj: Refresher

Prečítaj si TOP 3 správy z dneška, ktoré by ti nemali ujsť.

Poslanci odsúdili útok na LGBTI+ komunitu

Poslanci Národnej rady schválili veľkou väčšinou uznesenie, v ktorom ostro odsudzujú tragickú streľbu z 12. októbra, ktorá si vyžiadala dve obete. Zároveň vyzývajú vládu, aby naplnila záväzky zamerané na zlepšenie postavenia menšín a komunít na Slovensku. Proti uzneseniu hlasovali iba poslanci ĽSNS a Republiky. Viac si prečítaš tu

Parlament.
Parlament. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Rusi ničia energetiku Ukrajiny

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v utorok na Twitteri uviedol, že za posledných osem dní bolo zničených 30 % ukrajinských elektrární, čo spôsobilo masívne výpadky elektriny v celej krajine.

Ukrajinská energetická spoločnosť DTEK uviedla, že dve z jej tepelných elektrární boli výrazne poškodené ruským ostreľovaním, pričom jeden pracovník zahynul a šesť ďalších bolo zranených. V Žytomyre západne od Kyjeva bola prerušená dodávka elektriny a vody a v Dnipre boli vážne poškodené dve energetické zariadenia.

Viac si prečítaš tu

ukrajina
Zdroj: Twitter/Володимир Зеленський

Do leopoldovskej väznice pašovali drogy

Za brány väzenia v Leopoldove dlhý čas pašovali drogy. V prípade vyšetrovateľ obvinil päť osôb, no jedna z nich si siahla vo väzení na život. Minister spravodlivosti Viliam Karas žiada, aby smrť väzňa dôkladne prešetrili.

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

„Život každého človeka, a to aj obvineného alebo odsúdeného, má hodnotu, ktorú treba za každých okolností chrániť. Budem preto žiadať dôsledné vyšetrenie všetkých okolností tohto úmrtia,“ vyhlásil s tým, že orgánom činným v trestnom konaní a ich nezávislému vyšetrovaniu dôveruje.

Viac si prečítaš tu

Väzenie
Zdroj: Facebook/Zbor väzenskej a justičnej stráže

Instagramový post dňa

Minister financií Igor Matovič sa opäť stal terčom posmeškov pre svoje statusy na sociálnej sieti. Vyvolal ich Matovičov status, v ktorom pár dní po teroristickom útoku na bar Tepláreň napísal, že „je hetero“. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia