Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
14. októbra 2022, 17:00
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Ovládni terén aj ulice s multifunkčnými teniskami. Topánky zo spolupráce adidas Originals x Pharrell Williams kúpiš na Footshope

Ovládni terén aj ulice s multifunkčnými teniskami. Topánky zo spolupráce adidas Originals x Pharrell Williams kúpiš na Footshope
Zdroj: Footshop.cz
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložiť Uložené

NMD S1 RYAT si obľúbiš, či miluješ outdoor, alebo ruch veľkomesta.

Adidas pokračuje v oživovaní rady NMD. Po release NMD V3 a NMD S1 prišiel s novým modelom inšpirovaným turistikou a prírodou. NMD S1 RYAT vznikli rovnako ako predchádzajúce tenisky z radu v spolupráci so spevákom Pharrellem Williamsom. Vychádza z jeho individuálneho štýlu a nechýba ani tradičný odtlačok značky. Tenisky môžeš kúpiť vo variante Black už od 15. októbra na Footshope.

Adidas Originals x Humanrace

NMD S1 RYAT vychádza z outdoorového štýlu Pharella Williamsa. Vznikli vďaka spolupráci adidas Originals s jeho značkou Humanrace, ktorá sa zaoberá zdravím tela, mysle i duše a navracia ľudí k prírode. Práve Pharellova láska k planéte a outdooru sa výrazne odrazila na dizajne tenisiek. Demonštruje individualitu nositeľa a jeho potrebu ísť vlastnou cestou.

RYAT je kultúrny artefakt a predmet pre ľudí, ktorí sa na našej planéte tlačia vpred. –⁠ Pharrell Williams

Tenisky štýlovo dokonale zapadajú do konceptu oblečenia Pharrell's FW22 Humanrace Premium Basics. Spoločne vytvárajú modernú uniformu, ktorá má odrážať myšlienku komunity a jednoty v móde aj medzi ľuďmi.

footshop
Zdroj: Footshop

Tvorcovia tenisky zdokonaľovali pomocou 3D prototypov v čase, keď sa ľudia v dôsledku posledných udalostí vo svete prispôsobovali novému životnému štýlu a objavovali neznámu realitu. V návrhu sú cítiť rozporuplné emócie i zvedavosť, čo prinesú ďalšie dni. NMD S1 RYAT sú pomyselným mostom medzi minulosťou a budúcnosťou, ktorý citlivo reaguje na neustále sa meniaci kultúrny svet. Predstavujú spojenie medzi jednotlivcom a komunitou, prírodou a ruchom mesta.

Funkčné tenisky, ktoré vynesieš aj do ulíc

Na prvý pohľad viditeľná inšpirácia outdoorom prináša benefity nielen z hľadiska vzhľadu, ale aj funkčnosti. Každý malý detail dotvára celkový design a zároveň má svoj účel. Zvršok tenisky pokrýva zmes prémiových semišových a kožených prekryvov. Medzipodrážka Boost dodáva topánkam na zaujímavosti a zaisťuje dokonalé odpruženie aj pri dlhej chôdzi. Vďaka pogumovanej predĺženej podrážke a špičke z TPU sa nemusíš báť blata ani mláky.

Na Footshope si od 15. októbra môžeš objednať NMD S1 RYAT Black, ktoré si zamilujú všetci, ktorí potrebujú topánky, ktoré zvládnu aj náročnejší terén a nebude na nich vidieť každá špina. Čerešničkou na torte čiernej verzie sú drobné, na prvý pohľad nesúrodé farebné prvky, ktoré z tmavých outdoorových topánok robia módnu záležitosť. Jazyk zdobí logo „Humanrace“, ktoré okrem označenia spolupráce predstavuje aj hlboký statement.

nakupuj NMD S1 RYAT Black
footshop, adidas
Zdroj: Footshop

Keď miluješ mesto i prírodu

Úvodnú kampaň sprevádza sada ilustrácií z dielne Gang Box, ktoré dotvára myšlienku prepojenia mesta a prírody. „Sme v kultúrnom bode, kde sa tieto veci prelínajú, a to by táto topánka mala v mnohých ohľadoch reprezentovať,“ hovorí ilustrátor.

Ak aj ty chceš prepojiť svoju lásku k prírode s túžbou po ruchu veľkomesta, zapíš si dátum 15. októbra 2022, kedy prebehne release tenisiek na Footshope. Variant black, vhodnú na túru aj každodenné prechádzky, tam nájdeš vo všetkých veľkostiach. Nerozmýšlaj prilíš dlho, nech nepremeškáš svoju šancu. 

footshop, adidas
Zdroj: Footshop/adidas Originals
Domov
Zdieľať
Diskusia