Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
4. októbra 2022, 15:09
Čas čítania 0:57

Vodič nákladného auta narazil do rampy v Devínskej Novej Vsi. Pred jazdou vypil skoro celú fľašu borovičky

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Policajti po nedeľnej tragédii na Zochovej opätovne apelujú na vodičov, aby v žiadnom prípade počas vedenia vozidla nepožívali alkohol.

Opitý vodič nákladného vozidla v pondelok (3. 10.) večer narazil do rampy pri vychádzaní z automobilového závodu v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Polícii uviedol, že ráno pred jazdou vypil trištvrte fľaše borovičky. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.


„Podľa doterajších informácií 44-ročný vodič nákladného vozidla viezol na návese pásové vozidlo a počas vychádzania z automobilového závodu zachytil pásom ovládaciu skriňu rampy, v dôsledku čoho sa skriňa s rampou poškodili a naklonili smerom k výjazdu,“ priblížili policajti. Vodič prostredníctvom dychovej skúšky nafúkal 2,15 promile.


Polícia následne mužovi zadržala vodičský preukaz a obmedzila ho na osobnej slobode pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Po vykonaní potrebných úkonov si prípad prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava IV,“ dodali policajti.


Opätovne apelujú na vodičov, aby v žiadnom prípade počas vedenia vozidla nepožívali alkohol a ani neviedli vozidlo v takom čase po požití alkoholu, keď sa ešte nachádza v ich organizme. „Jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujete svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky,“ upozornila polícia.

16. marca 2024, 9:30 Čas čítania 11:51 Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor)

Nejde o prvého nezodpovedného vodiča od nedeľnej tragédie na Zochovej. Pár hodín po nehode šofér v Hrkovciach zaspal za volantom, prešiel do protismeru a zničil celú autobusovú zastávku.

Ďalší Slovák dnes medzi obcami Hatiny a Moldava nad Bodvou zrazil srnu. Zavolal sám na seba policajtov, ale zabudol, že pil, a napokon nafúkal 0,69 promile. 

V obci Zvolenská Slatina dnes 72-ročný vodič jazdil autom popred základnú školu. Pri dychovej skúške nafúkal 1,48 promile alkoholu.

Domov
Zdieľať
Diskusia