Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
4. októbra 2022, 11:17
Čas čítania 0:38

Zabudol, že pil, zrazil srnu a sám na seba zavolal políciu. Opitého Slováka našla hliadka pri aute bez akéhokoľvek poškodenia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Šofér chcel vyriešiť škodovú udalosť s políciou, no zabudol, že pil.

Slovák na seba zavolal policajtov, keď za obcou Hatiny zrazil srnku. Stret auta s lesnou zverou síce vozidlo nepoškodil, no vodič napriek tomu na miesto nehody zavolal na číslo 158 a privolal policajnú hliadku, informuje Korzár.

Podľa policajnej správy chcel vyriešiť škodovú udalosť, lenže pravdepodobne zabudol, že pred cestou autom požil alkoholické nápoje. Srna hneď po zrážke z miesta ušla.

srnka
Zdroj: NARA & DVIDS

„Medzi obcami Hatiny a Moldava nad Bodvou šoféroval vodič Škodu Fabia. Asi 300 metrov za obcou Hatiny došlo k zrážke s lesnou zverou (srnka) prebiehajúcou cez cestu,“ opísala priebeh situácie hovorkyňa polície v Košickom kraji Lenka Ivanová.

Policajti po príchode na miesto nehody zistili, že vozidlo stret s lesnou zverou nijako nepoškodil, a tak k žiadnej viditeľnej škodovej udalosti nedošlo. Vodičovi preto hliadka dala fúkať. Výsledok ich prekvapil, pretože Slovák nafúkal 0,69 promile.

Muž šoférovaním pod vplyvom alkoholu spáchal priestupok, za ktorý dostal pokutu, a tak mu teraz hrozí, že mu polícia môže nariadiť preskúmanie odbornej, zdravotnej alebo psychickej spôsobilosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia