Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
4. októbra 2022, 9:04
Čas čítania 0:41

VIDEO: Pár hodín po tragickej nehode na Zochovej zramoval iný vodič zastávku v Hrkovciach. Zaspal za volantom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Šofér Mazdy zaspal za volantom, prešiel do protismeru a zničil celú autobusovú zastávku.

Iba pár hodín po tragickej nehode, ktorú spôsobil opitý vodič v centre Bratislavy po náraze do autobusovej zastávky, sa mohla rovnaká tragédia zopakovať v inom kúte Slovenska. 

Vodič vozidla Mazda prechádzal cez obec Hrkovce v okrese Levice, keď zaspal za volantom, prešiel do protismeru a následne zramoval celú autobusovú zastávku. Podľa polície sedel za volantom občan Poľska, ktorý na ceste zaspal, a preto v mikrospánku stratil kontrolu nad vozidlom.

3. októbra 2022, 11:10 Čas čítania 2:37 Svedok tragédie na Zochovej prezradil Refresheru: Opitý vodič nebrzdil, do ľudí vrazil v 80- až 100-kilometrovej rýchlosti Svedok tragédie na Zochovej prezradil Refresheru: Opitý vodič nebrzdil, do ľudí vrazil v 80- až 100-kilometrovej rýchlosti

„Na zastávke sa v tej chvíli našťastie nikto nenachádzal, zranenia neutrpel ani vodič,“ informuje slovenská polícia na svojom Facebooku. Policajti upozorňujú, že poľský šofér mal veľké šťastie v nešťastí, pretože v protismere nešlo oproti žiadne vozidlo, do ktorého by mohol vraziť. Udalosť už prešetruje polícia.



Mohlo by ťa zaujímať:
– Vodič Dušan Dědeček po vytriezvení prosil policajtov, aby ho zabili, ináč sa vraj zabije sám
Polícia: Opitému vodičovi, ktorý spôsobil smrť piatich ľudí na Zochovej, hrozí doživotie
Dušan Dědeček vraj pil pred nehodou celý deň. V minulosti porušil dopravné predpisy 16-krát
Domov
Zdieľať
Diskusia