Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. septembra 2022, 20:27
Čas čítania 0:31
Eduard Starkbauer

Trailer na Kabinet kuriozít Guillerma del Tora sľubuje desivý zážitok. V seriáli uvidíme Ruperta Grinta či Erica Andrého

Trailer na Kabinet kuriozít Guillerma del Tora sľubuje desivý zážitok. V seriáli uvidíme Ruperta Grinta či Erica Andrého
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO KABINET KURIOZÍT GUILLERMA DEL TORA NETFLIX
Uložiť Uložené

Seriál príde na Netflix už 25. októbra.

Prvý trailer na Kabinet kuriozít Guillerma del Tora ponúka vábivú ochutnávku hororového seriálu z dielne Netflixu. Oscarový režisér sa v traileri prihovára priamo divákom a symbolicky otvára príslovečný kabinet, vedľa ktorého stojí.

Kabinet kuriozít
Zdroj: Twitter/Netflix

Osem samostatných príbehov oplýva podľa prvých záberov desivou atmosférou skĺbenou s povestne inšpiratívnou predstavivosťou tvorcu filmov ako Panov labyrint či Podoba vody. Každá z epizód sa môže pochváliť uceleným príbehom aj obsadením. Okrem Ruperta Grinta známeho z roly Rona v Harrym Potterovi uvidíme aj hviezdy ako Murray Abraham, Andrew Lincoln, Essie Davis a azda najväčšie prekvapenie kastingu, komika Erica Andrého.

Na konci dychberúceho traileru vidíme aj predstavenie názvov zoznamu epizód. Kabinet kuriozít Guillerma del Tora má na Netflixe premiéru 25. októbra, pričom každý deň až do 28. októbra pribudnú na platforme dve nové epizódy. Načasovanie na Halloween nemohlo byť lepšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia