Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s Aldea Music.
14. septembra 2022, 10:30
Čas čítania 1:25

Boris Brejcha rozhýbe Bratislavu už tento piatok v Incheba Expo Aréne. Budeš pri tom?

Boris Brejcha rozhýbe Bratislavu už tento piatok v Incheba Expo Aréne. Budeš pri tom?
Zdroj: Aldea Music
HUDBA BORIS BREJCHA
Uložiť Uložené

Nemecký producent a dídžej, ktorý svoju tvár väčšinu času schováva za benátskou divadelnou maskou, zavíta na Slovensko po druhý raz.

Agentúra Aldea Music oslavuje prvé výročie na hudobnej scéne vo veľkom štýle. Pozvanie do Bratislavy prijal jeden z najžiadanejších svetových dídžejov Boris Brejcha, ktorý pricestuje spoločne s členmi zoskupenia FCKNG SERIOUS. 

Oslava plná zvučných mien prebehne už tento piatok 16. septembra v priestoroch Incheba Expo Arény. Okrem hlavného hosťa Borisa Brejchu vystúpia aj Ann Clue a Moritz Hofbauer. O kvalitný warm-up sa postará slovenský producent a dídžej známy pod pseudonymom Bizzare, ktorý odohrá svoj set v štýle deep house, respektíve melodic house. 

Lístky sú dostupné cez Ticketportal
Boris Brejcha
Zdroj: Aldea Music

Hlavná hviezda podujatia hrala na Tomorrowlande aj v prostredí parížskeho paláca Grand Palais

Boris Brejcha je nemecký producent a dídžej, ktorý svoju tvár väčšinu času schováva za benátskou divadelnou maskou. Debutoval skladbami v žánri house pod záštitou berlínskeho vydavateľstva Autist Records v roku 2006. Od tej doby prešiel dlhú cestu, vydal množstvo singlov a viacero albumov. Spoločne s kolegami a s priateľmi Ann Cluevovou a Denizom Bulom založili label FCKNG SERIOUS. 

Svoj šiesty štúdiový album s názvom Space Diver vydal začiatkom tohto roka. Brejcha je priekopníkom žánru hi-tech minimal, ktorý milujú fanúšikovia naprieč celým svetom. Dôkazom sú úspešné šou a vypredané haly vrátane účasti na Tomorrowlande alebo vystúpení pre sériu eventov Cercle v prostredí parížskeho paláca Grand Palais a hradu Château de Fontainebleau. 

„Naším prvým eventom bol takisto Boris Brejcha a lístky na toto podujatie boli vypredané do 24 hodín! Veľké množstvo našich aj Borisových fanúšikov si tento event užiť nemohli. Preto sme sa rozhodli na naše prvé narodeniny priniesť na Slovensko opäť Borisa, no tentokrát v oveľa väčšom rozmere, o čom svedčí aj to, že si ho spoločne užijeme vo vypredanej bratislavskej Inchebe, kde spolu s Borisom prídu aj členovia jeho labelu Ann Clueová a Moritz Hofbauer. Bude to nepochybne obrovská šou, ktorú si môže užiť oveľa väčšie publikum ako minulý rok,“ hovoria organizátori Aldea Music.

41-ročný interpret zavíta na Slovensko po druhý raz počas svojej kariéry. Celé podujatie organizuje agentúra Aldea Music pri príležitosti osláv svojich prvých narodenín na hudobnej scéne. Viac informácií nájdeš na webovej stránke usporiadateľa. Cena za klasický vstup je 36,90 € – pri nákupe troch vstupeniek získaš štvrtú zadarmo. Uvidíme sa pod pódiom? 

Lístky na koncert Aldea Music
Boris Brejcha
Zdroj: Aldea Music
Domov
Zdieľať
Diskusia