Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah televízie Markíza.
9. septembra 2022, 17:30
Čas čítania 0:34
Sponzorovaný obsah

Love Island je späť. Čo odkazujú účastníci prvej série novým súťažiacim?

REFRESHER LOVE ISLAND REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Účastníci prvej série vnímajú šou s odstupom času pozitívne. Niektorí našli lásku, ďalší sú vďační za zážitky a nových priateľov.

Obľúbená reality šou Love Island sa vracia na Voyo. Tak ako v prvej sérii, aj v tej druhej sa diváci môžu tešiť na romantiku, zábavu, iskrenie a nové vzťahy medzi sexi účastníkmi, ktorí budú súťažiť o 75-tisíc eur.

Hľadanie lásky sa opäť uskutoční v luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch. Súťažiaci si budú krásny ostrov užívať bez svojich smartfónov a dozerať na nich budú televízne kamery.

Účastníci prvej série vnímajú Love Island s odstupom času pozitívne. Niektorí našli lásku, ďalší sú vďační za zážitky a nových priateľov. Náš redaktor Jakub sa ich opýtal na to, ako spomínajú na svoje účinkovanie v šou a čo odkazujú novým tváram druhej série.

Vyspovedal aj novú moderátorku Zorku Hejdovú či marketingového riaditeľa Miša Boreca. Ak chceš vedieť, čo Refresheru prezradili, pozri si našu reportáž. Na populárnu zoznamovaciu reality šou sa môžeš tešiť od 19. septembra na Voyo a neskôr na Markíze.

Domov
Zdieľať
Diskusia