Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálne spolupráce s festivalom Hudba Žije.
26. augusta 2022, 17:30
Čas čítania 0:51
redakcia

Poď si užiť nadupanú atmosféru na Hudba Žije Liptov a zakonči leto, ako sa patrí

Poď si užiť nadupanú atmosféru na Hudba Žije Liptov a zakonči leto, ako sa patrí
Zdroj: Hudba Žije/Matúš Zeťák
HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Teraz zoženieš lístky za najvýhodnejšiu cenu.

Sezóna festivalov je už takmer za nami a jedným z posledných miest, kde si môžeš užiť pohodovú letnú atmosféru, je festival Hudba Žije, ktorý bude mať poslednú zastávku na Liptove.

Organizátori na želanie fanúšikov presunuli festival do najväčšieho akvaparku v regióne – Tatralandie. Priprav sa na zmes slovenského rapu, r&b, elektronickej hudby a popu, ktorú si vychutnáš už 3. septembra. Predpredaj za najlepšiu cenu 14,90 eura je už spustený, preto vybav svoj lístok čo najskôr.

kúp si lístok
hudba žije
Zdroj: Hudba Žije/Matúš Zeťák

Event na Domaši a v Bojniciach predstavil skutočne silný line-up, ktorý nebude chýbať ani v Tatralandii. Na pódiu sa predstavia napríklad Separ, Kali, Peten Pan Gleb, Majself, Alan Murin a Yael. Organizátori na liptovskej zastávke pripravili tri sektory – backstage, kde si môžeš užiť atmosféru priamo s interpretmi, druhý sektor bude priamo pod pódiom a posledný bude bežný vstup na festival. Vystúpenia budú iba v jeden večer, približne od 16.00 poobede do 02.00 h ráno.

Hudba Žije bude priamo na pozemku Tatralandie, navyše so vstupenkou na festival dostaneš 20 % zľavu do akvaparku. Ponuka platí aj naopak, čiže ak budeš v sobotu 3. septembra v Tatralandii, dostaneš rovnakú zľavu na event.

hudba žije
Zdroj: Hudba Žije

Pripomeň si nadupanú atmosféru s aftermovie Hudba Žije Domaša. Nezabudni, že predpredaj vstupeniek sa už začal, preto si uchmatni tú svoju za najlepšiu cenu 14,90 eura.

lístky na Hudba žije Liptov

Domov
Zdieľať
Diskusia