Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2022, 11:42
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Utiekla od kultu, no ten sa jej nechce vzdať. V hororovej minisérii od Netflixu zvedie psychiatrička boj so silami zla

FILMY A SERIÁLY DEVIL IN OHIO NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Miniséria Devil in Ohio bude mať 8 častí.

Uteká temnou nocou s nožom v ruke a prebudí sa až v nemocnici. Mladého dievčaťa menom Mae sa ujme psychiatrička Suzanne. Tú v seriáli stvárnila Emily Deschanel, pre slovenského diváka známa hlavne ako doktorka Brennanová zo seriálu Kosti. S tým, že si Mae vezme k sebe domov, však nie je stotožnená jej rodina. Postupom času zisťujú, že s ňou nie je všetko v poriadku.

Anketa:
Pozerával si seriál Kosti?
Áno, videl som všetky série.
Áno, ale nevidel som všetko.
Nie, nevidel som ani jednu časť.
Áno, videl som všetky série.
38 %
133 Hlasov
Áno, ale nevidel som všetko.
46 %
162 Hlasov
Nie, nevidel som ani jednu časť.
16 %
55 Hlasov

V okolí mesta sa začnú objavovať podivné symboly spájané so satanistami a zdá sa, že môžu mať súvis so strateným dievčaťom, ktoré utieklo od nebezpečného kultu. Podľa upútavky ho pritom sektári označili znamením, čo znamená, že je pre nich Mae dôležitá, a tak sa jej len tak ľahko nevzdajú. Svojou prítomnosťou v dome ohrozuje Suzanne a celú jej rodinu.

Showrunnerom hororovej minisérie Devil in Ohio je Daria Polatin, ktorá napísala scenár niektorých častí  Castle Rocku. V seriáli si okrem Emily Deschanel zahrali Stacey Farber, Alisha Newton, Sam Jaeger, Tahmoh Penikett, Madeleine Arthur a ďalší. Všetky epizódy budú na Netflixe dostupné od 2. septembra 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia