Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2022, 21:03
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Rick a Morty v prvom traileri na 6. sériu ničia vesmír a zabíjajú mimozemšťanov. Zábavný animovaný seriál sa vráti v septembri

Rick a Morty v prvom traileri na 6. sériu ničia vesmír a zabíjajú mimozemšťanov. Zábavný animovaný seriál sa vráti v septembri
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Sleduj prvé zábery z novej série obľúbeného animovaného seriálu o geniálnom vedcovi a jeho vnukovi, ktorí každý deň zažívajú intergalaktické dobrodružstvá.

Šiesta séria seriálu Rick a Morty bude pokračovať v sci-fi príbehu o geniálnom vedcovi a jeho vnukovi, ktorí každý deň zažívajú intergalaktické dobrodružstvá. Nové časti uvidíme presne rok a jeden deň po skončení predošlej série. Ide o najkratšiu čakaciu lehotu medzi novými sériami, čo je znakom, že už viac na nové série nebudeme čakať aj dva roky, ako bolo vo zvyku. 

Odporúčané
O týchto 10 skvelých filmoch si možno ani nepočul. Neboli v kinách ani na streamingu, no kvalitou prekonajú aj tvojich miláčikov O týchto 10 skvelých filmoch si možno ani nepočul. Neboli v kinách ani na streamingu, no kvalitou prekonajú aj tvojich miláčikov 11. augusta 2022, 9:30

Šiesta séria bude mať celistvejší a seriálovejší príbeh, keď na seba budú jednotlivé epizódy nadväzovať viac ako v minulých sériách. Prvá zo šiestej série vyjde na televíznej stanici Adult Swim už 6. septembra. Každý ďalší týždeň uvidíme jednu novú epizódu. Celkovo by ich malo byť desať.

V debutovom traileri pre šiestu sériu vidíme návrat niektorých postáv z minulých sérií a už tradičný Rickov humor, obrovskú deštrukciu, množstvo akcie a humoru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia