Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2022, 14:30
Čas čítania 6:25
Martin Adam Pavlík

Desať metrov od pódia, priamo pred ľuďmi aj v smrade na toitoike. Ako si užívajú sex návštevníci Grapu? (Anketa)

Desať metrov od pódia, priamo pred ľuďmi aj v smrade na toitoike. Ako si užívajú sex návštevníci Grapu? (Anketa)
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
ZAUJÍMAVOSTI EROTIKA FESTIVAL GRAPE FESTIVALY SEX NA FESTIVALE SEXUALITA SLOVENSKO TRENČÍN
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Návštevníkom Grapu sme položili otázky o tom, na čo sa bojíš opýtať, no určite ťa to zaujíma.

Hudobný Festival Grape je už v plnom prúde a brány na trenčianskom letisku zatvorí v nedeľu 14. augusta. Všetko odštartoval štvrtkový Warm Up, kde sme nechýbali ani my. Pre návštevníkov sme si pripravili anketu s otázkami, ako a kde si užívajú sex na festivale a aké bizarné zážitky sa im stali počas festivalového sexu. Niektoré odpovede nás popravde skutočne prekvapili, no tiež pobavili. 

Upozornenie: Fotografie, ktoré vidíš v článku, sú ilustračné. Ľudia na fotografiách nie sú respondentmi ankety.

Keďže ide o veľmi citlivú tému, rozhodli sme sa, že anketa bude anonymná. Respondenti nám preto prezradili iba krstné meno a svoj vek. Zistili sme, že sex na festivale pre niekoho môže byť traumatickým zážitkom, nepríjemnou či až nechutnou skúsenosťou, ale aj radostnou zábavou. 

„My to s frajerom robievame tak, že v čase, keď nehrajú kapely, ktoré chceme vidieť, ideme do stanu spraviť si chvíľku pre seba. Je to úplne skvelé a dá sa to pekne stihnúť, kým začnú koncerty,“ vraví 37-ročná Drahomíra. 

Festival Grape
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin


V stane, na toitoikách, v aute či pod holým nebom. Festivalový areál či stanové mestečko predsa len nie sú pohodlná spálňa a návštevníci majú veľmi obmedzené možnosti, kde si užiť. Návštevníci tohtoročného Grapu nám porozprávali zážitky aj z iných festivalov.

O sexe a ľudskej sexualite píšeme pravidelne, podrobne a bez hanby. Je to téma, ktorá úzko súvisí s rodovo podmieneným násilím, s prevenciou infekcií a neželaného tehotenstva, takisto so vzťahom k sebe samému a k iným ľuďom. Ak chceš podobného obsahu viac, pridaj sa do klubu Refresher+.

Grape festival 2022
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin


Len desať metrov od pódia priamo pred ľuďmi

Väčšina z celkom rozmanitej vzorky opýtaných prezradila, že sex praktizuje výhradne v stane. Dvadsaťštyriročný Andrej však povedal jasne, že v aute je to oveľa lepšie. Len o rok mladší Adam zase skonštatoval, že si to nevie predstaviť na toitoikách, kde to vyzerá nechutne a hnusne. Dvadsaťjedenročná Lenka sa nám zase zdôverila, že sa nebráni sexu pod holým nebom. 

Našli sa však aj takí, čo sex na festivale nepraktizujú. „Ja si na festivale užívam iba hudbu,“ odvetil jeden z respondentov. Ďalšia má na túto tému jasný názor: „Buď sex, alebo festival.“

Odporúčané
Dajana maľuje erotické obrazy: Už na základnej škole som kreslila sexy dievčatá v minisukniach. Učitelia ma hrešili (Rozhovor) Dajana maľuje erotické obrazy: Už na základnej škole som kreslila sexy dievčatá v minisukniach. Učitelia ma hrešili (Rozhovor) 18. marca 2024, 18:00

Niektorí do toho, naopak, idú úplne bez zábran. „Najbizarnejšie bolo, keď som to robil s jednou babou asi desať metrov od pódia za stromom a ľudia tam chodili čúrať. Keď sa na to pozriem s odstupom času, bolo to pekne nechutné. Vtedy mi to však prišlo ako super nápad,“ zdôveril sa nám 25-ročný Paľo.

S dievčaťom sme najskôr pili pri stole a zrazu sa to celé tak nejak vyvinulo, že sme šli do lesa. Ľahli sme si na zem a užili si. Potom však nastal týždeň strachu, lebo som si nepamätal, či som vytiahol alebo nie.

Veľká časť opýtaných prekvapivo prezradila, že je na festivale úplne prvýkrát, a teda s týmito vecami ešte nemá žiadne skúsenosti. Väčšina z nich sa však novým vzrušujúcim zážitkom vôbec nebráni. „Na festivale som s nikým ešte nespala, ale dúfam, že to s frajerom čoskoro napravíme,“ povedala 24-ročná Erika. Na otázku, či to bude práve v ospevovanom stane, však odpovedala s potmehúdskym úsmevom na tvári: „Uvidíme, ako sa to vyvinie.“

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 119708 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia