Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce x-bionic® sphere
20. augusta 2022, 13:30
Čas čítania 3:09
Sponzorovaný obsah

Pár kilometrov od Bratislavy nájdeš rezort ako z katalógu. Zažiješ tu dovolenkovú atmosféru, kedykoľvek chceš

Pár kilometrov od Bratislavy nájdeš rezort ako z katalógu. Zažiješ tu dovolenkovú atmosféru, kedykoľvek chceš
Zdroj: x-bionic® sphere
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU KAM CEZ VÍKEND KAM NA DOVOLENKU KAM NA VÝLET – SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V x-bionic sphere nájdeš všetko, čo potrebuješ na dokonalý oddych, zábavu aj šport.

Lopta míňa bránku, modrý tím prehráva nevšednú hru vodného póla. Zatiaľ čo dospeláci v nafukovacích kolesách bojujú o výhru, obďaleč tínedžeri zdolávajú nafukovacie prekážky. Niekto sa pred spaľujúcimi lúčmi ukrýva na ležadle, iní volia prítmie wellnessu a zamilovaný párik trávi druhé rande uvelebený v tulivakoch kinosály.

Rodičia si užívajú chvíľu pre seba, zatiaľ čo deti zabávajú animátori so závideniahodnou energiou. Otázky ratolestí „Kedy bude obeeeed?“ a „Prečo má ten ujo také brucho?“ sa vytrácajú s každou ďalšou ásanou. Manžel zatiaľ hrá plážový volejbal.

Dokonalá dovolenková idylka ako vystrihnutá z katalógu sa odohráva len pár kilometrov od Bratislavy. V x-bionic sphere v Šamoríne si každý príde na svoje – rodiny s deťmi, športovci, páry, jednotlivci aj partie kamarátov a kamarátok. Tento voľnočasový a športový rezort je vhodné miesto na víkend plný ničnerobenia, rodinnú dovolenku, športové sústredenie aj popoludnie naplnené relaxom.

viac informácií
x-bionic® sphere
Pri areáli nájdeš typickú sochu koňa, ktorá je aktuálne najväčšia na svete. Zdroj: Refresher/Jana Mikysová

Obrovský areál s možnosťami na šport, oddych aj zábavu

Už pri príjazde do x-bionic sphere vieš, že ide o obrovský areál, čo napovedajú viaceré vchody. Na viac ako 1 000 000 m² sa nachádzajú športoviská, ihriská, bazény, hotel, jazdecký areál, reštaurácie, bary a mnoho iných priestorov, ktoré zabezpečia, že sa tu nebudeš nudiť. Výnimočný je tým, že každú z jeho atrakcií môžeš využiť samostatne alebo v rámci pobytu. 

Ak si skôr športovo založený typ, poteší ťa, že sa tu nachádzajú športoviská spĺňajúce kritériá olympijských parametrov. Bazény, futbalové ihrisko či atletický ovál alebo posilňovňa, ktorá má tri poschodia. V prípade, že si doma zabudneš oblečenie, môžeš si ho tu kúpiť aj požičať. K dispozícii máš možnosť zacvičiť si s trénermi aj prihlásiť sa do jazdeckej školy.

x-bionic® sphere
Zdroj: Refresher/Jana Mikysová

Tí, čo sa neradia k aktívnym športovcom, sa nemusia báť o to, ako vyplniť voľný čas. Hodina jogy, plávanie v bazéne za každého počasia, trochu adrenalínu na toboganoch alebo „selfcare“ vo wellnesse. Vďaka vnútorným aj vonkajším bazénom a toboganom ti počasie nenaruší plány.

x-bionic® sphere
Zdroj: Refresher/Jana Mikysová

Relax sa nekončí ich zatvorením o ôsmej večer, myseľ aj telo vypneš vo wellnesse so siedmimi rôznymi saunami, Kneippovým kúpeľom a vírivkami. K dispozícii máš viacero typov masáží tváre aj tela a tiež beauty salón s kozmetickými aj kaderníckymi službami. Odtiaľto naozaj vyjdeš ako nový človek. 

x-bionic® sphere
Zdroj: x-bionic® sphere

Kino v tulivaku, živá hudba a nechýba dobré jedlo 

Z areálu x-bionic sphere sa nemusíš ani pohnúť a stále máš čo robiť. Nájdeš tu jediné tuli cinema na Slovensku, kde namiesto sedačiek nájdeš len farebné tulivaky. Sledovanie aj viac ako dvojhodinových filmov je tak oveľa pohodlnejšie. Večer si môžeš užiť pri drinku v Legend’s bare, kde občasne vystupujú rôzni hudobníci. V zadnej časti si zahráš biliard či bowling a nachádza sa tu aj fajčiarsky salónik. 

Žiadne obavy, že tu budeš o hlade. Okrem klasických bufetov pri bazénoch tu nájdeš aj ázijskú reštauráciu Apani, ktorá je zážitkom sama osebe, keďže ti jedlo pripravia priamo pred tebou. Tu aj v iných prevádzkach sa môžeš kedykoľvek zastaviť aj mimo pobytu. 

x-bionic® sphere
V reštaurácii Apani ti odporúčame sadnúť si dozadu, kde ti jedlo uvaria priamo pred tebou. Zdroj: Refresher/Jana Mikysová

Okrem toho tu nájdeš aj reštauráciu Farrier’s, kde z terasy môžeš počas víkendov sledovať jazdecké podujatia. Ak sa rozhodneš pre dovolenkový pobyt, obedy a večere v reštaurácii Olym-Pick máš v cene pobytu.

Teambuilding, rozlúčka so slobodou, víkend s kamarátmi aj rodinná dovolenka

X-bionic® sphere s množstvom prevádzok v areáli ponúka program na pár hodín, ale aj na celý týždeň. S ponukou 3-, 4- a 7-dňových pobytov cez CK Satur je v cene polpenzia, neobmedzený vstup do x-bionic aquatic sphere, x-bionic athletic sphere, na detské ihrisko a tematické ihrisko adventureland či do detského kútika playfun. Animátori sa starajú po celý deň o program pre všetky vekové skupiny od najmenších až po dospelých. 

Organizuješ rozlúčku so slobodou, teambuilding alebo si chceš užiť s partnerom romantický víkend? V x-bionic sphere nájdeš všetko, čo na to potrebuješ, na jednom mieste. Ak si zo západného Slovenska, ani to nemáš ďaleko.

zisti viac
x-bionic® sphere
Tuli® Cinema je pravdepodobne jedno z najpohodlnejších kín, aké na Slovensku nájdeš. Zdroj: Refresher/Jana Mikysová

Zajazdi si na bicykli, koni alebo si zahraj golf 

V celom Šamoríne vrátane areálu x-bionic sphere nájdeš x-bike, zdieľané bicykle, ktoré môžeš využiť na presun sem aj v okolí. Okrem nich si tu môžeš požičať aj kvalitné bicykle Bianchi, s ktorými sa môžeš vybrať aj na náročnú cykloturistiku. Neďaleko sa nachádzajú cyklistické trasy, napríklad s výhľadom na Gabčíkovo.

V blízkosti areálu sa nachádzajú aj golfové ihriská a slovenský závodný okruh Slovakia Ring, kde si môžeš vyskúšať rýchlu jazdu či zlepšiť svoje vodičské zručnosti. Ak si najviac užívaš jazdu s výhľadom z konského chrbta, môžeš skúsiť jazdeckú školu NAPOLI. V jazdeckom areáli x-bionic equestor sphere sa však pravidelne konajú aj rôzne jazdecké preteky, ktoré sleduješ pohodlne z tribúny. 

x-bionic® sphere
Zdroj: x-bionic® sphere

X-bionic sphere toho ponúka naozaj veľa, a ak to chceš všetko zažiť, tak ti možno nebude stačiť ani jeden víkend. Príď si sem oddýchnuť, zašportovať, zabaviť sa alebo si vytvor svoj ideálny program podľa svojich predstáv. Ak si už rodičom, nemusíš mať obavy, že by ťa dieťa trápilo poznámkami o tom, ako sa nudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia