Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
28. júla 2022, 16:43
Čas čítania 0:49

Slovenskú reprezentantku v kickboxe trénuje Čech, ktorého odsúdili za sexuálne delikty

Kategória:
News
Uložiť Uložené

K spáchaniu skutku sa najprv priznal, potom ho popieral.

Súčasťou slovenskej delegácie zväzu kickboxu je aj Martin Zavoral, ktorého v Prahe odsúdili za sexuálne delikty, informuje portál Sportnet. Zavoral sa priznal k znásilneniu a sexuálnemu nátlaku, keď počas tréningov neplnoleté dievčatá nútil, aby mu posielali svoje nahé fotografie. Aj keď sa pred súdom priznal s cieľom znížiť si trest, krátko po odsúdení už na verejnosti tvrdil, že je nevinný. „Musel som sa priznať, pretože keď si to spočítate dohromady, nemal som na výber, pretože by som nikdy nevyhral,“ bránil sa Zavoral. 

Zavoral dostal okrem podmienečného trestu aj zákaz trénovať maloleté osoby. Problém s pokazenou povesťou vyriešil po svojom – pripojil sa k Slovenskému zväzu kickboxu.

Ten ho ako jedného z trénerov nominoval na prestížny turnaj Svetové hry. Podľa Sportnetu ide o „olympiádu neolympijských športov“.

slovensky_zvaz_kickboxu
Zdroj: Instagram/slovensky_zvaz_kickboxu

Sportnet získal aj reakciu prezidenta Slovenského zväzu kickboxu Petra Onuščáka, ktorý žiadny problém nevidí. 


„Martin Zavoral je osobný tréner našej úspešnej reprezentantky Alexandry Filipovej. Uvedená spolupráca je veľmi úspešná, keď v roku 2019 získala titul WAKO vicemajsterky sveta vo full contacte, v roku 2021 bronz v K1 na WAKO MS a kvalifikáciu na Svetové hry 2022 a v roku 2022 víťazstvo vo Svetovom pohári a striebornú medailu na IWGA World Games 2022 v USA,“ povedal portálu Onuščák. Právoplatné odsúdenie Zavoralovi nebráni trénovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia