Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Planeo Elektro.
27. júla 2022, 16:30
Čas čítania 1:13
Sponzorovaný obsah

Ako si uľahčiť starostlivosť o pokožku aj v horúčavách?

ZDRAVIE KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU
Uložiť Uložené

SPF a príjem tekutín už ovládaš. Vieš, ako sa zbavíš opuchnutých nôh z tepla?

Nepríjemosti, ktoré prichádzajú s horúčavami, poznáš. Potíš sa aj tam, kde si si myslel, že to ani nie je možné, vlasy máš prilepené na čelo a po holení ťa všetko svrbí. So správnymi produktmi si môžeš situáciu uľahčiť. V PLANEO Elektro ti poradia, ako na to.

zisti viac

Pokožka príjemná na dotyk

Holenie je každého osobná vec, niektorí radi chodia „na prírodno“ a chĺpky vôbec neriešia. Väčšina ľudí, najmä žien, však preferuje úpravu minimálne na jednej časti tela. Ak patríš do tejto skupinky, určite si už riešil, aká metóda odstránenia nechcených chĺpkov je najúčinnejšia – vosk, žiletka, epilátor či laser?

Domáce vychytávky ako epilátory alebo depilátory sú obľúbenou voľbou. Vieš, aký je medzi nimi rozdiel?  Epilátory odstraňujú chĺpky aj s korienkami, depilátory len ich viditeľnú časť. Depilácia je rýchla a bezbolestná, epilácia zas trvácnejšia. Záleží len na tebe, ktorá metóda ti bude vyhovovať.

topánky
Zdroj: Pixabay

Dopraj svojim nohám úľavu 

Leto dáva nášmu telu poriadne zabrať a po celodenných výletoch či túrach nás často trápia boľavé a opuchnuté chodidlá. Nepotrebuješ pravidelne navštevovať profesionálneho maséra a pedikérku, uľavu ti prinesie aj domáca masážna vaňa, ktorá ti rozprúdi unavené končatiny. Navyše, nohy namočené vo vlažnej vode ťa počas vlny horúčav príjemne osviežia. 

Ak ti príroda nedopriala kučery

Drdol je jeden z najpraktickejších účesov, ktorý dokážeš prispôsobiť každej príležitosti, ako napríklad práca, šport či domáce leňošenie. Vlasy upravené v peknom drdole vyvolávajú dojem, že ťa to stálo veľa námahy, a pritom to máš vybavené za pár minút. V tomto prípade sa ti bude hodiť kulma BaByliss, ktorá urobí polovicu práce za teba. Môžeš si vybrať hneď z niekoľkých druhov kuliem a zvoliť tú, ktorá bude vyhovovať tvojmu typu vlasov. 

Toto všetko a omnoho viac nájdeš v PLANEO Elektro – je len na tebe, či zájdeš do niektorej z 53 predajní po celom Slovensku, alebo urobíš objednávku pohodlne z gauča na planeo.sk.

Objav nové zľavy na facebooku Planeo
Domov
Zdieľať
Diskusia