Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2013 o 11:13
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Už 16. augusta 2013 sa v Bojniciach odohrá jedinečná žúrka

REFRESHER
Uložiť Uložené

Počas celého piatkového večera sa na Plážovom kúpalisku v Bojniciach (časť Prievidza) predstavia interpreti ako: INÉ KAFE, RYTMUS, MOJA REČ + Komplot a do rytmov tanca a zábavy vás dostanú majstri spoza dj-ských pultov: ROBERT BURIAN, DJ HAJTKOVIČ, DJ MET

Počas celého piatkového večera sa na Plážovom kúpalisku v Bojniciach (časť Prievidza) predstavia interpreti ako: INÉ KAFE, RYTMUS, MOJA REČ + Komplot a do rytmov tanca a zábavy vás dostanú majstri spoza dj-ských pultov: ROBERT BURIAN, DJ HAJTKOVIČ, DJ METYS a DJ KAJO.

 

KULAU MUSIC CARNIVAL je originálna OPEN AIR párty v rámci konceptu PARTY & WIN. To znamená, že každá vstupenka a tvoj účet na bare (platí len pre miešané nápoje) sú zlosovateľné o veľmi hodnotné ceny, ktoré budú vyžrebované už počas párty:

1. CENA = 2000€ CASH

2. CENA = Motorový skúter

3. CENA = Balíček hodnotných cien (kupóny, poukážky a vecné ceny)

Kapelu INÉ KAFE ste od ich comeback-u v roku 2010 v Prievidzi ešte nepočuli LIVE, takže pôjde o veľmi exkluzívny koncert, ktorý v mnohých ľuďoch zanechá aj dávku nostalgie na príjemné prežitú mladosť.

RYTMUS-a zrejme netreba predstavovať nikomu a aj na našej akcii odpáli svoju povestnú energickú show plnú hitov, ktorá je zárukou kvalitného koncertného zážitku.

 

MOJA REČ + KOMPLOT – domáci „Dobrí chlapci“, ktorí strhnú dav vždy a všade. Ich koncert s LIVE kapelou je vyšperkovaný na profi úroveň, takže sa máte naozaj na čo tešiť.

ROBERT BURIAN – postava, ktorá múti vody slovenskej hudobnej scény, a vďaka ktorej vzniklo hneď niekoľko slovenských TOP hitov, vám zahrá LIVE set a určite udrží každého na nohách.

DJ HAJTKOVIČ – to je záruka skvelej párty v rôznych štýloch, ktorá baví slovenské a české publikum už vyše 10rokov. Určite dokonale spríjemní letnú augustovú piatkovú noc a nenechá nikoho chladným.

DJ METYS – dvorný DJ populárneho bratislavského zoskupenia GRAMO ROKKAZ bude na vás pripravený spoza gramcov a začne ľudí dostávať do varu.

 

DJ KAJO - moderátor a DJ v jednej osobe, ktorý určite bude mať vždy čo povedať a bude príjemným sprievodcom KULAU MUSIC CARNIVAL 2013.

Predpredaj lístkov je zabezpečený prostredníctvom siete EVENTIM a zakúpiť si ich môžeš TU.

Ceny vstupeniek (predpredaj): 8,50eur Ceny vstupeniek (na mieste): 11eur

Viac informácií nájdeš TU.

Partneri akcie: KULAU Slovensko, EUROPA 2, REFRESHER.sk, ECHO, MY, Rádio WOW, Grasshopper, KOZEL

Takže určite si poznač dátum 16.8.2013 a možno práve ty budeš v "balíku" :)

Tešíme sa na všetkých návštevníkov, lebo len s Vami to bude mať tú pravú atmosféru...

Už 16. augusta 2013 sa v Bojniciach odohrá jedinečná žúrka
Domov
Zdieľať
Diskusia