Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
18. júla 2022, 13:30
Čas čítania 1:02
Sponzorovaný obsah

OUTFIT CHECK: Čo máš na sebe a koľko to stálo? Šajmo našiel outfit za 20 litrov (Anketa)

VIDEO ANKETY
Uložiť Uložené

Poznáš hodnotu svojho oblečenia?

Barbora prepožičala svoju úlohu módnej policajtky Šajmovi, ktorý sa vybral do ulíc s našou obľúbenou anketovou otázkou: Čo máš na sebe a koľko to stálo? Kedže radi skúšame, čo dokáže Šajmo, tentokrát sme mu sťažili úlohu a okrem hodnoty v eurách zisťoval koľko litrov vody bolo spotrebovaných na výrobu konkrétneho outfitu.

Najnovší outfit check sme pripravili v spolupráci s ČSOB, zaujímalo nás, či mladí ľudia dokážu minúť litre na fast fashion alebo uprednostňujú udržateľnú módu. Vedel si, že obyčajné tričko môže stáť viac ako 3 000 litrov a koženné tenisky vyše 10 000 litrov vody? Koľko tričiek máš v šatníku? Ľudia vodou extrémne plytvajú a veľku časť z toho tvorí práve odevný priemysel. 

Podľa ČSOB by si nemal míňať litre na fast fashion, a preto k FUN účtu teraz môžeš získať odmenu až 30 eur a využiť ju napríklad na ohľaduplné nakupovanie. Čo musíš pre to urobiť? Je to úplne jednoduché: založ si FUN účet a prihlás sa do apky ČSOB SmartBanking. A navyše môžeš získať aj 15 eur za pravidelné investovanie napríklad do spoločensky zodpovedných fondov. Vyber si niektorý z fondov a začni investovať. Spolu teda môžeš získať až 45 eur!

viac informácií

Ako uvidíš aj vo videu, niektorí boli úplne stratení a výsledné číslo ich poriadne prekvapilo. No našli sa aj takí, ktorí dokážu nakupovať uvedomelo. Naša nová anketa ti možno otvorí oči a donúti ťa zamyslieť sa nad tým, odkiaľ pochádza tvoje oblečenie. S FUN účtom môžeš využiť svoju odmenu na outfit, ktorý bude ohľaduplný k životnému prostrediu.

S investíciou do fondu je spojené aj riziko. #MarketingovaKomunikacia
Domov
Zdieľať
Diskusia