Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2013, 11:40
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Nicki odmietla Khaledovu žiadosť o ruku, no ako to bolo naozaj?

HUDBA
Uložiť Uložené

Vystúpenie DJ Khaleda v relácii MTV, kde pred celým svetom požiadal jeho kolegyňu z Cash Money Records, Nicki Minaj o ruku celkom rozburcovalo internet

Vystúpenie DJ Khaleda v relácii MTV, kde pred celým svetom požiadal jeho kolegyňu z Cash Money Records, Nicki Minaj o ruku celkom rozburcovalo internet, no nikto stále nevedel či je to naozaj. Samotný Khaled dokonca v jednom rozhovore pre rádio Power 106 vyhlásil, že to myslí vážne a že sa nevzdá a v podobnom duchu sa niesol aj názor Rick Rossa, ktorý zase v inom rozhovore vyhlásil, že to je o tejto dvojici už dobre známe a že drží Khaledovi palce.

Po niekoľkých dňoch čakania sa však ku slovu konečne dostala aj Nicki Minaj, ktorá sa pred pár hodinami u Funkmaster Flexa na celej tejto veci len zasmiala a potom prehlásila, že išlo len o promo ku Khaledovmu novému albumu Suffering From Success a jednému z jeho songov menom I Wanna Be With You, ktorý sa dostal von práve dnes.

“I was shocked just like the rest of the world and I was cracking up laughing with the rest of the world ’cause Khaled is a master at what he does,”

“It was just another way for him to kinda give the world a glimpse on the feeling of this record,”

Nicki odmietla Khaledovu žiadosť o ruku, no ako to bolo naozaj?

Vyvrcholenie celej tejto situácie je však minimálne čudné a zo strany Nicki ide podľa mňa len o jemné odmietnutie tejto ponuky, ktorej presne sadol do plánov release spomínaného albumu. Aby však zabila v Khaledovi aj poslednú štipku nádeje, na konci rozhovoru dodala ešte aj vetu:

“He’s not attracted to me, he doesn’t like me. We’re brother and sister.”

Domov
Zdieľať
Diskusia