Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2022, 10:44
Čas čítania 0:54
Eduard Starkbauer

VIDEO: Eminem a Snoop Dogg rapujú ako NFT opice v novom halucinogénnom videoklipe aj o účinkoch marihuany

VIDEO: Eminem a Snoop Dogg rapujú ako NFT opice v novom halucinogénnom videoklipe aj o účinkoch marihuany
Zdroj: Twitter/Marshall Mathers
HUDBA EMINEM RAP SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Legendy rapu sa spojili, aby ti priniesli pôsobivú spoluprácu.

Snoop Dogg a Eminem predstavili videoklip k piesni „From The D 2 The LBC“. V klipe obaja najskôr rapujú v štúdiu, no pod vplyvom monštruózneho „bluntu“ získavajú opičiu podobu inšpirovanú NFT Bored Ape Yacht Club.

Veľká časť vizuálne pôsobivého klipu je animovaná. Alter egá legendárnych raperov v nej putujú halucinogénnymi výjavmi a v texte obhajujú obrazotvorné aj terapeutické účinky marihuany. „Marihuana zo mňa robí zombie. Tieto šišky sú ako Hulk, dvakrát väčšie ako jeho ruka a poriadne zelené. Daj mi chvíľu. Cítim, že moje šošovky sú zahmlené.“

V klipe sa objavia aj číselné referencie. Okrem 420, medzinárodného kódu pre označenie marihuany a kanabinoidných výrobkov, viackrát začujeme aj uvidíme číslo 313, ktoré predstavuje telefonickú predvoľbu mesta Detroit, ktorého scény je Eminem čelným predstaviteľom. Eminemova animovaná podoba vo videoklipe je inšpirovaná skutočným NFT znudenej opice, ktorú si raper z Detroitu kúpil v decembri za 450-tisíc dolárov.

Eminem a Snoop Dogg mali v minulosti celkom vážny beef. Vojnovú sekeru však zakopali a na jednom pódiu sme ich mohli naposledy vidieť počas polčasovej prestávky Superbowlu, keď vystúpili po boku Dr. Dre, 50 Centa, Kendricka Lamara a Mary J Blige.

Odporúčané
REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Pieseň, ktorú uverejnil bez ohlásenia na svojom youtubovom kanáli Eminem, odprezentovali len pár hodín počas Apefestu v Pensylvánii. Eminem bude aj súčasťou nového albumu rapovej superskupiny Mount Westmore, v ktorej stoja po boku Snoop Dogga E-40, Too Short a Ice Cube. 

Domov
Zdieľať
Diskusia