Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 18:19
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

„Sú to idioti, ktorí vymrú ako dinosaury.“ Chris Evans ostro vynadal kritikom homosexuálneho bozku v Lightyearovi

NEWS BUZZ LIGHTYEAR LIGHTYEAR
Uložiť Uložené

Známy herec sa opakovane zastáva LGBTQ komunity.

Herec Chris Evans skritizoval každého, komu v novom filme Lightyear alias Rakeťák zo ságy Príbeh hračiek prekážal bozk dvoch žien. Tento bozk vo filme spôsobil, že celú snímku zakázali vysielať v Saudskej Arábii, Spojených arabských emirátoch aj Kuvajte, čo sa Evansovi nepozdáva, informuje IndieWire.

Film obsahuje romantickú zápletku medzi vedkyňou Hawthorne a jej manželkou, čo tieto krajiny považujú za poburujúce, pretože je v nich homosexualita naďalej ilegálna. Z tohto dôvodu zakázali premietanie Lightyeara v kinách.

„Skutočná pravda je taká, že títo ľudia sú idioti,“ skonštatoval Evans. „Zakaždým, keď sa spoločnosť posunie dopredu, tak príbeh Ameriky – rovnako ako príbeh celého ľudstva – je príbehom neustáleho sociálneho prebúdzania a rastu. A to je to, čo nás robí dobrými,“ vysvetlil svoj pohľad na vec známy herec.

Odporúčané
Unikátny elektromobil so solárnymi panelmi skončil skôr, ako poriadne začal, start-up Lightyear ohlásil bankrot Unikátny elektromobil so solárnymi panelmi skončil skôr, ako poriadne začal, start-up Lightyear ohlásil bankrot 9. februára 2023, 15:00

„Vždy tu budú ľudia, ktorí sa boja, nerozumejú a snažia sa udržať to, čo sme tu mali predtým. Ale títo ľudia vymrú ako dinosaury. Myslím, že cieľom je nevenovať im žiadnu pozornosť, kráčať vpred a uvítať rast, ktorý z nás robí ľudí,“ vysvetlil Evans. V minulosti už stihol poďakovať štúdiu Pixar za to, že homosexuálny bozk z filmu nevystrihlo napriek tlaku časti verejnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia