Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. júna 2022, 15:02
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík TASR

FOTO: V Moskve otvorili ruský „McDonald’s“. Pozri sa, ako vyzerá zvnútra

ZAUJÍMAVOSTI MCDONALD’S RUSKO
Uložiť Uložené

Pobočky nového ruského fastfoodu dnes zaplnili nedočkaví návštevníci.

Slávny fastfoodový reťaz McDonald’s je už v Rusku minulosťou, a tak sa ho krajina pokúša nahradiť vlastnou verziou nazvanou Vkusno & točka – Chutne & bodka. V priebehu nedele v Moskve a jej okolí otvorili prvých 15 pobočiek. Počet reštaurácií sa má podľa plánov časom navýšiť. Do konca mesiaca ich chcú otvoriť asi 200. Neskôr by to mali byť tisíce.

Vkusno & točka chce ponúknuť premenované verzie jedál, ktoré ľudia konzumovali v slávnom reťazci fastfoodov, no pre problémy s logistikou budú zatiaľ chýbať napríklad Big Mac či obľúbený dezert McFlurry.

Logom spoločnosti sú dve oranžové paličky a červené koliesko predstavujúce hranolky a hamburger. Zelené pozadie ma symbolizovať „kvalitu produktov a služieb, na ktoré sú hostia zvyknutí“. Nedeľné otvorenie reťazcov fastfoodu nie je náhodné. Krajina dnes oslavuje Deň Ruska. Pripomína si ním prijatie deklarácie o štátnej suverenite z roku 1990.

Moskva.Moskva.Nová ruská verzia značky McDonald's, po novom Vkusno & točka.Moskva.
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia