Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2022, 7:36
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Ryan Gosling sa hrá na Johna Wicka a poráža Chrisa Evansa. Sleduj ukážku z akčného zábavného filmu The Gray Man

Ryan Gosling sa hrá na Johna Wicka a poráža Chrisa Evansa. Sleduj ukážku z akčného zábavného filmu The Gray Man
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE GRAY MAN
Uložiť Uložené

Akčný blockbuster The Gray Man vyjde na Netflixe 22. júla. Sleduj nové zábery z filmu.

The Gray Man je najdrahší film, aký kedy Netflix vyprodukoval. Údajne stojí viac ako 200 miliónov dolárov a hlavné roly v ňom hrajú Chris Evans, Ryan Gosling a Ana De Armas. Streamovacia služba Netflix a tvorcovia snímky veria kvalite filmu natoľko, že už pracujú na scenári pokračovania a prequelu, takže sa pozrieme aj na udalosti, ktoré predchádzali tým z prvej časti. 

Netflix počas aktuálnej udalosti The Geeked Week zverejnil nový klip z filmu. Ide o krátku neprerušovanú scénu, počas ktorej vidíme postavu herca Ryana Goslinga v akcii. Zabíja jedného nepriateľa za druhým, až narazí na postavu herca Chrisa Evansa, ktorá ho loví. Do deja sa zapletie aj postava herečky Any De Armas. Minimálne akcia vyzerá v tomto filme skvelo. 

Odporúčané
Disney+ na Slovensku štartuje už o týždeň. Koľko bude stáť, koľko profilov ti dovolí a aké exkluzívne filmy a seriály ponúkne? Disney+ na Slovensku štartuje už o týždeň. Koľko bude stáť, koľko profilov ti dovolí a aké exkluzívne filmy a seriály ponúkne? 7. júna 2022, 18:30

Príbeh je založený na románe Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavnou postavou je takzvaný Gray Man aka Court Gentry, bývalý agent CIA a nájomný vrah na voľnej nohe. Hrá ho Ryan Gosling (La La Land). Proti nemu sa postaví ďalší agent a jeho bývalý kolega Lloyd Hansen v podaní Chrisa Evansa (Captain America).

Film zrežírovali bratia Russovci, ktorí predtým režírovali Avengers: Infinity War a Endgame. Časť snímky natočili aj v Prahe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia