Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2022, 9:52
Čas čítania 1:31
Dominik Vetrák

VIDEO: Marvel odhalil seriál o hrdinke She-Hulk. Hulk ju v traileri učí bojovať a ona si uťahuje z Avengers

VIDEO: Marvel odhalil seriál o hrdinke She-Hulk. Hulk ju v traileri učí bojovať a ona si uťahuje z Avengers
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SHE-HULK
Uložiť Uložené

17. augusta spoznáme Jennifer Walters, Hulkovu sesternicu, ktorá získa podobné schopnosti.

Štúdio Marvel vydalo prvý trailer na She-Hulk, ktorý má byť sčasti superhrdinským a sčasti komediálnym seriálom. Hlavnou postavou je právnička Jennifer Walters (Tatiana Maslany), ktorá je zhodou okolností sesternicou Brucea Bannera alias Hulka (Mark Ruffalo).

Odporúčané
Hollywoodski zaľúbenci, ktorí ťa prekvapia. O vzťahoch týchto hercov vie len málokto Hollywoodski zaľúbenci, ktorí ťa prekvapia. O vzťahoch týchto hercov vie len málokto 16. mája 2022, 14:30

Z ukážky sa nedozvedáme, ako a prečo sa stane hrdinkou She-Hulk. V komiksoch sa premení po tom, čo jej Bruce daruje svoju krv, keď sa vážne zraní. Na rozdiel od Brucea však dokáže svoju premenu ovládať a po premene jej ostáva aj jej osobnosť. Je to jednoducho stará dobrá Jennifer, akurát so superschopnosťami.

Hulk ju v traileri učí, ako sa premieňať na She-Hulk a bojovať, takže bude dôležitou súčasťou deja. Okrem toho vo videu vidíme aj Emila Blonského alias záporáka Abomination (Tim Roth), s ktorým Hulk bojoval v snímke The Incredible Hulk, keď Hulka ešte hral Edward Norton. Okrem nich sa v seriáli objaví aj Benedict Wong ako Wong. 

Stojí za pozornosť pozastaviť sa pri scénach, ktoré vyzerajú ako horšie vizuálne, počítačové triky. Najmä zábery na digitálnu She-Hulk pôsobia zvláštne. 

Bruce Banner má vo videu už vyliečenú ruku, ktorú mal po udalostiach Avengers: Endgame vážne zranenú po tom, čo použil rukavicu Infinity Gauntlet. Zdá sa, že bude opäť plnohodnotným členom Avengers, aj keď fanúšikovia by chceli, aby sa vrátil starý dobrý Hulk, ktorého sme od filmu Avengers: Infinity War nevideli.

Anketa:
Vyzerajú podľa teba počítačové triky v traileri dobre?
Áno
Nie
Áno
36 %
Nie
64 %

Smart Hulk/Professor Hulk, teda splynutie Hulka a Bannera, teraz spôsobuje, že budú dvaja „rozumní“ Hulkovia, takže bude zaujímavejšie, keď sa Hulk vráti do svojej pôvodnej naštvanej formy. 

Na internete sa špekuluje, že sa v seriáli objaví aj herec Charlie Cox ako Matt Murdock/Daredevil. Ten sa prvýkrát od zrušenia seriálu Daredevil od Netflixu objavil v snímke Spider-Man: No Way Home. Ukázať sa má aj v seriáli Echo, ktorý aktuálne natáča služba Disney+ a začnú ho vysielať budúci rok. 

Seriál She-Hulk: Attorney at Law na Disney+ začnú vysielať 17. augusta a bude mať deväť epizód. O scenár sa postarala Jessica Gao (Rick and Morty, Robot Chicken), zatiaľ čo tím režisérov viedla Kat Coiro (Dead to Me, It’s Always Sunny in Philadelphia). 

She-Hulk trailer Disney+
Zdroj: Marvel Studios
Mohlo by ťa zaujímať:
KVÍZ: Majster N, Kakao či Raťafák Plachta. Otestuj si pamäť pri otázkach o legendárnych televíznych programoch
KVÍZ: Vyznáš sa v slovenských politických kauzách?
MS 2022: Českí komentátori nevedeli, že sú v živom vstupe. „Budeme odpovedať na to, čo nepočujeme,“ smial sa jeden z nich
Domov
Zdieľať
Diskusia