Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Occam New Home.
17. mája 2022, 8:30
Čas čítania 1:08
Richard Balog

Vstúp s nami do luxusného mezonetu pod Slavínom. Má viac ako 300 štvorcových metrov aj privátnu terasu s výhľadom na mesto

Vstúp s nami do luxusného mezonetu pod Slavínom. Má viac ako 300 štvorcových metrov aj privátnu terasu s výhľadom na mesto
Zdroj: Occam New Home
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY BRATISLAVA OCCAM NEW HOME
Uložiť Uložené

Nehnuteľnosť sa nachádza v bytovom dome na Havlíčkovej ulici a je na predaj za 1,6 milióna eur.

Nové bývanie je téma, ktorú rieši minimálne raz za život každý. V prípade, že ťa zaujímajú exkluzívne nehnuteľnosti, dnes si prídeš na svoje vďaka mezonetu pod Slavínom, ktorý je na predaj. Cena je 1,6 milióna eur podľa ponuky realitnej kancelárie Occam New Home. Pri pohľade na cenu za 1 štvorcový meter (približne 4 030 eur) môže ísť aj o zaujímavú investičnú príležitosť. 

Dvojpodlažný byt sa nachádza v bytovom dome na Havlíčkovej ulici a má 317 štvorcových metrov. Súčasťou je aj terasa s výmerou 60 štvorcových metrov, ktorá ponúka panoramatické výhľady na mesto.

Odporúčané
Jeden z najväčších českých zámkov v súkromnom vlastníctve je na predaj. Stojí viac ako 8 miliónov eur    Jeden z najväčších českých zámkov v súkromnom vlastníctve je na predaj. Stojí viac ako 8 miliónov eur 9. mája 2022, 17:30

Mezonet je kompletne zrekonštruovaný a ponúka vysoký štandard všetkých použitých materiálov. Spodnú časť bytu tvorí vstupná hala, ktorá je oddelená sklenenými stenami, samostatný šatník, komora, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa spojená s jedálňou a priestranná obývacia miestnosť s priamym vstupom na terasu. 

Príjemnú atmosféru terasy dotvára množstvo rozrastenej zelene s automatickým zavlažovaním. Ide o dokonalé miesto na oddych, v ktorom človek nájde úplné súkromie.

Do priestorov vrchného podlažia vedie elegantné schodisko, ktoré je pokryté mäkkým kobercom. K dispozícii sú tri spálne, dve kúpeľne v modernom dizajne, walk-in šatník a technická miestnosť s kompletným vybavením značky Siemens. Hlavná spálňa má veľkú manželskú posteľ, spomínaný walk-in šatník a elektricky ovládané závesy. 

Druhú spálňu majitelia využívali ako detskú izbu. Tretia spálňa je prispôsobená na účely domácej posilňovne. 

Zariadenie, sedacia súprava aj postele v celom byte sú od značky Smania. V dennej časti mezonetu je podlahové vykurovanie a chladenie je zabezpečené pomocou dvoch klimatizačných jednotiek. K dispozícii sú dve parkovacie miesta aj súkromné fitnes so saunou v priestoroch bytového domu. 

Viac informácií o tomto exkluzívnom 4-izbovom bývaní v blízkosti Slavína, Horského parku alebo Bratislavského hradu nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie Occam New Home. Teraz si vychutnaj galériu fotografií. 

BratislavaBratislavaBratislavaBratislava
Zobraziť galériu
(20)
Domov
Zdieľať
Diskusia