Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
9. mája 2022, 17:30
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Jeden z najväčších českých zámkov v súkromnom vlastníctve je na predaj. Stojí viac ako 8 miliónov eur

Jeden z najväčších českých zámkov v súkromnom vlastníctve je na predaj. Stojí viac ako 8 miliónov eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Romantické sídlo s viac ako 800-ročnou históriou sa nachádza v obci Žinkovy a prešlo výraznou rekonštrukciou.

Realitná kancelária Svoboda & Williams ukrýva vo svojom portfóliu množstvo prémiových nehnuteľností, ale ponuka z obce Žinkovy je výnimočná zo všetkých stránok. Ide o jeden z najväčších českých zámkov v súkromnom vlastníctve, ktorý sa rozprestiera na pozemku s výmerou 188 445 štvorcových metrov. 

Romantické sídlo s viac ako 800-ročnou históriou je na predaj za 200 miliónov českých korún, čo je v prepočte približne 8,1 milióna eur. Úžitková plocha zámku Žinkovy je presne 12 000 štvorcových metrov. 

Odporúčané
Takto vyzerá zrekonštruovaný mezonet z Prahy, v ktorom hrajú hlavnú úlohu výrazné farby, drevo a súčasné umenie    Takto vyzerá zrekonštruovaný mezonet z Prahy, v ktorom hrajú hlavnú úlohu výrazné farby, drevo a súčasné umenie 3. mája 2022, 17:30

Stavba je najvýznamnejšou ukážkou zámkovej architektúry z obdobia neskorého historizmu v Plzenskom kraji a v minulosti ju vlastnili napríklad zakladatelia automobilky Škoda. 

V susedstve sa nachádza udržiavaný lesopark v anglickom štýle, rybníky, ale aj kompletne zrekonštruovaná administratívna budova s reštauráciou, konferenčnou miestnosťou a kancelárskymi priestormi. Ďalej štyri samostatné byty a dvanásť bungalovov, z ktorých každý má dve spálne s kúpeľňou. Polovica bungalovov je po rekonštrukcii. Ubytovacie kapacity budú navýšené po plánovenej prerábke mlyna a sýpky. 

Zámok Žinkovy je ideálne miesto na firemné aj súkromné udalosti vrátane svadieb. Ak máš podnikateľského ducha a voľný finančný kapitál, môže ísť o zaujímavú príležitosť. 

Viac informácií vrátane videoprehliadky celého zámku Žinkovy nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(12)
Domov
Zdieľať
Diskusia